Αμαξοστοιχία παρέσυρε θανάσιμα 28χρονο στην Ημαθία
Ένας 28χρονος πεζός παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία στο Λιανοβέργι Ημαθίας, κοντά στον ομώνυμο σταθμό του ΟΣΕ, το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, επρόκειτο για κωφάλαλο Ρομά, ο οποίος πιθανότατα δεν αντιλήφθηκε το τρένο, με αποτέλεσμα αυτό να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Ένας 28χρονος πεζός παρασύρθηκε θανάσιμα από επιβατική αμαξοστοιχία στο Λιανοβέργι Ημαθίας, κοντά στον ομώνυμο σταθμό του ΟΣΕ, το απόγευμα της Δευτέρας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, επρόκειτο για κωφάλαλο Ρομά, ο οποίος πιθανότατα τοποθετούσε καλάμια ψαρέματος σε παρακείμενα αρδευτικά κανάλια.
Γύρω στις 18.30 χθες, στην προσπάθειά του να διασχίσει τη σιδηροδρομική γραμμή, παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα-Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται, ο άτυχος 28χρονος δεν αντιλήφθηκε το τρένο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Από την Αστυνομία διεξάγεται έρευνα για το συμβάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση