Εχασε τη ζωή του σε τροχαίο 17χρονος ποδοσφαιριστής
Τον θάνατο του 17χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας της Β΄ τοπικής κατηγορίας, Μεταξοχωρίου Ηρακλείου, Πλάτωνα Χειμωνάκη, θρηνεί η Κρήτη και ο ελληνικός αθλητισμός. Ο νεαρός αθλητής έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε σε προσπάθεια να αποφύγει έναν πεζό που διέσχιζε το δρόμο στο Ρέθυμνο βρίσκοντας τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής (4/9).
Τον θάνατο του 17χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας της Β΄ τοπικής κατηγορίας, Μεταξοχωρίου Ηρακλείου, Πλάτωνα Χειμωνάκη, θρηνεί η Κρήτη και ο ελληνικός αθλητισμός.
Ο νεαρός αθλητής έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε σε προσπάθεια να αποφύγει έναν πεζό που διέσχιζε το δρόμο στο Ρέθυμνο βρίσκοντας τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής (4/9).
Σε ένδειξη πένθους, η ομάδα του Ηρακλείου η οποία αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Β΄κατηγορίας, ζήτησε την αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα, Κυριακή, αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ρωμανό, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από την Ομοσπονδία.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο γυναικών.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Bastide UTS στη Νιμ της Γαλλίας και το ρίχνει στο τραγούδι, δηλώνοντας μάλιστα πως το τένις τον... κέρδισε στο νήμα από τη Eurovision!
Έβγαλε ειδήσεις το σεμινάριο της ΚΕΔ για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League που έγινε το διήμερο 2-3 Απριλίου στην Αθήνα, Αρχισαν και τα σενάρια για τους νέους πίνακες διαιτητών
Το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ παίρνει σάρκα και οστά, με το έργο να ξεκινά επί της ουσίας την Παρασκευή (3/4), με την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα σε Ερασιτέχνη, γήπεδο και κυβέρνηση. Τι δήλωσαν Κουντούρης, Μώραλης, Τσιλιγγίρη και Χαρδαλιάς.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας