Ανοίγει ο δρόμος για τη συμπόρευση ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού
Ανοίγει ο δρόμος για τη συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς και των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων, καθώς στη συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού την Παρασκευή προέκυψε σύμπτωση σε σχεδόν όλα τα σημεία.
Ανοίγει ο δρόμος για τη συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς και των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων, καθώς στην συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού την Παρασκευή προέκυψε σύμπτωση σε σχεδόν όλα τα σημεία.
Οι Χρ.Πρωτόπαπας, Δ. Τσιόδρας και Π.Αβραμίδης συμφώνησαν εντός του επόμενου τριμήνου και μέχρι το τέλος του χρόνου να εκλεγεί με ανοιχτή ψηφοφορία νέα ηγεσία.
Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα στις αρχές του 2017.
Τεχνικές και οργανωτικές λεπτομέρειες για την ψηφοφορία του νέου αρχηγού πρόκειται να συζητηθούν σε νέα συνάντηση των δύο πλευρών εντός των επόμενων εβδομάδων και εφόσον καταλήξουν, θα ορισθεί το ραντεβού της Φ.Γεννηματά και του Στ.Θεοδωράκη για να επικυρώσουν τα συμφωνηθέντα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- ΑΕΚ Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
