Από το Ρίο στο μαρτύριο: Γκρέμισαν το σκοπευτήριο της Κορακάκη
«Βράζει» η Ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη, για το γεγονός ότι δεν έχει χώρο να προπονηθεί, ένα μήνα πριν από τον τελικό των Παγκοσμίων Κυπέλλων στην Μπολόνια (4 έως 10 Οκτωβρίου). Η 20χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής βρέθηκε την Πέμπτη με τον πατέρα της στο παλιό της προπονητήριο το οποίο γκρεμίστηκε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και ήταν εμφανώς απογοητευμένη.
«Βράζει» η Ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη, για το γεγονός ότι δεν έχει χώρο να προπονηθεί, ένα μήνα πριν από τον τελικό των Παγκοσμίων Κυπέλλων στην Μπολόνια (4 έως 10 Οκτωβρίου). Η 20χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής βρέθηκε την Πέμπτη με τον πατέρα της στο παλιό της προπονητήριο το οποίο γκρεμίστηκε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και ήταν εμφανώς απογοητευμένη.
«Είχα σοκαριστεί από τις φωτογραφίες που είχα δει από το Ρίο μέσω internet. Αλλά το σοκ όταν έφτασα εδώ και είδα τον χώρο ήταν ακόμα μεγαλύτερο, παρόλο που ήμουν προετοιμασμένη.
Έχω, ήδη, δηλώσει ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Περισσότερο εκνευρισμένη είμαι και απογοητευμένη.
Περίμενα, έπειτα και από κάποιες συνεννοήσεις, να βρω ένα ξύλινο σπιτάκι, το οποίο είχαν πει ότι θα το τοποθετήσουν εδώ, ώστε να μπορώ να κάνω τις προπονήσεις μου για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλλων, που είναι σε λιγότερο από έναν μήνα στην Ιταλία», δήλωσε η Κορακάκη στην ιστοσελίδα της Δράμας «dramini.gr», ενώ ο πατέρας της, Τάσος Κορακάκης, επεσήμανε:
«Είχαμε συμφωνήσει με τον Δήμαρχο να υπήρχε μια ξύλινη κατασκευή την οποία μας υποσχέθηκε ότι θα τοποθετήσει έως τις 30 του μηνός, ώστε να κάνουμε τις προπονήσεις μας.
Δεν υπάρχει τίποτα όμως. Μέσα στον ήλιο και μέσα στον αέρα δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Είναι πάρα πολύ λυπηρό ότι δεν τηρήθηκε για ακόμα μία φορά η συμφωνία, όπως και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Τότε είχαμε κάνει συμφωνία να μην γκρεμιστεί η κατασκευή τώρα, αλλά μετά το Παγκόσμιο. Ελπίζω από αύριο κάτι να γίνει, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
















![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442