Ο Κώστας Φιλιππίδης πήρε την 6η θέση με 5.62μ στο διεθνές μίτινγκ της Ζυρίχης, στον πρώτο τελικό της εφετινής σειράς αγώνων του Diamond League. Ο Έλληνας άλτης του επί κοντώ ξεκίνησε τις προσπάθειές του από τα 5.32μ τα οποία πέρασε με την 1η, άφησε τα 5.42μ και δοκίμασε στα 5.52μ που υπερέβη με την 2η ενώ στη συνέχεια πέρασε με την 1η τα 5.62μ, αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5.72μ.
Στον τελικό της Euroleague ο Σέρχιο Γιουλ αναμένεται να φτάσει σε συμμετοχές Final Four τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ρεάλ επί της Βαλένθια, ξεκαθάρισε πως ο Γκαρούμπα τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από τον τελικό με τον Ολυμπιακό.