Ο Λέο και η καγκελάριος: Η Μέρκελ συναντά τον σκύλο-ήρωα της Ιταλίας
«Χειραψία» με τον Λέο, τον ήρωα σκύλο διασώστη της Ιταλίας, αντάλλαξε η Άνγκελα Μέρκελ στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ιταλία για τη διακυβερνητική με τον Ματέο Ρέντσι με επίκεντρο τις διμερείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις και τις σημερινές προκλήσεις για την Ευρώπη. Ο Λέο έσωσε από τα συντρίμμια της Πεσκάρα ντελ Τρόντο την οκτάχρονη Τζόρτζια, η οποία αναδείχθηκε σε σύμβολο ελπίδας σε μία μία Ιταλία βαθιά λαβωμένη από τον σεισμό της 24ης Αυγούστου.
«Χειραψία» με τον Λέο, τον ήρωα σκύλο διασώστη της Ιταλίας, αντάλλαξε η Άνγκελα Μέρκελ στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ιταλία για τη διακυβερνητική με τον Ματέο Ρέντσι με επίκεντρο τις διμερείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις και τις σημερινές προκλήσεις για την Ευρώπη.
Ο Λέο, λαμπραντόρ τεσσεράμισι ετών, έσωσε από τα συντρίμμια της Πεσκάρα ντελ Τρόντο την οκτάχρονη Τζόρτζια, ένα από τα κορίτσια που αναδείχθηκαν σε σύμβολα ελπίδας σε μία Ιταλία που θρηνεί μετά τον καταστροφικό σεισμό των έξι βαθμών που άφησε πίσω του ερείπια και εκατοντάδες νεκρούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κύπρος: Καταγγελίες για μυστηριώδη ξανθιά γυναίκα με βαν που αρπάζει γάτες
- ΗΠΑ: Δημοσιονομική παράλυση ενόψει για το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
- Single του Αγίου Βαλεντίνου; Πάρε μαθήματα από τον άνθρωπο των σπηλαίων
- «Ανίκανος ο αμερικανικός στρατός» – Τα λόμπι πιέζουν τον Τραμπ για αγορά εκατοντάδων σουπερ-αεροπλάνων
- Κίνα και ΕΕ είναι «εταίροι, όχι αντίπαλοι», λέει ο Ουάνγκ Γι
- Το Πεντάγωνο φέρεται να χρησιμοποίησε το Claude της Anthropic στην επιδρομή κατά του Μαδούρο στη Βενεζουέλα

