Eurostat: Στο 0,2% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Αύγουστο
Στο 0,2% αναμένεται να διαμορφωθεί ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Αύγουστο, παραμένοντας σταθερός σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση της Eurostat.
Στο 0,2% αναμένεται να διαμορφωθεί ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ευρωζώνη τον Αύγουστο, παραμένοντας σταθερός σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση της Eurostat.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, σε ό,τι αφορά τα κύρια συστατικά του πληθωρισμού της Ευρωζώνης, τα τρόφιμα, το αλκοόλ και o καπνός αναμένεται να έχουν τον υψηλότερο ετήσιο ρυθμό (1,3%, σε σύγκριση με 1,4% τον Ιούλιο).
Ακολουθεί ο τομέας των υπηρεσιών (1,1% σε σχέση με 1,2% τον Ιούλιο), ο τομέας των μη ενεργειακών βιομηχανικών αγαθών (0,3% σε σχέση με 0,4% τον Ιούλιο) και της ενέργειας (-5,7%, σε σύγκριση με -6,7% τον Ιούλιο).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλί Χαμενεΐ: Πώς τον εντόπισαν και τον σκότωσαν – Η πληροφορία της CIA και το χτύπημα του Ισραήλ
- Παχυσαρκία: Τι υπόσχονται τα νέα φάρμακα – Έρχονται και στην Ελλάδα σε μορφή χαπιού
- Ιράκ: Διαδηλωτές προσπάθησαν να καταλάβουν την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
- Ντεμπούτο με νέα πρόσωπα για Γρηγορίου – Πώς θα παίξει ο Άρης με τον Παναθηναϊκό
- 1897: Φυσικά και η πρώτη κινηματογραφική «μάχη» ρομπότ και ανθρώπου θα ήταν του Ζορζ Μελιέ
- Μεσολόγγι: Υπό έλεγχο η φωτιά στο νοσοκομείο – Μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία περίπου 30 άτομα

