Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Touareg 2018: Νέα αφετηρία... καλύτερος  προορισμός

VW Touareg 2018: Νέα αφετηρία… καλύτερος προορισμός

Το μεγαλύτερο SUV της VW δίνει για πρώτη φορά το στίγμα του στο φωτογραφικό φακό με το «δικό του» αμάξωμα προσφέροντας μια ιδέα για τις πιο δυναμικές αναλογίες της νέας γενιάς του.

Η νέα γενιά του SUV της VW δίνει το στίγμα της ως δοκιμαστικό πρωτότυπο αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ένα μέρος της σχεδιαστικής της υπόστασης μιας και όλες οι προηγούμενες εμφανίσεις του, κρυβόταν επιμελώς κάτω από μια τροποποιημένη εκδοχή του Audi Q7.

Aν και το καμουφλάζ εξακολουθεί να κρύβει την πλειονότητα των σχεδιαστικών του στοιχείων και λεπτομερειών, το νέο Touareg φαίνεται να διαθέτει πιο τονισμένους πίσω θόλους οι οποίοι σε συνδυασμό με τη λίγο διαφορετική χάραξη του τελειώματος της οροφής αναμένεται να του εξασφαλίσουν μια δυναμικότερη πιο μυώδη εικόνα χωρίς όμως να θυσιαστεί η ευρυχωρία και η πρακτικότητά του.

Όπως και να έχει με τη σχεδίαση, το νέο Touareg θα έχει ως αφετηρία μια νέα αρχιτεκτονική και συγκεκριμένα την MLB Evo η οποία έχει ήδη «δώσει» μοντέλα όπως το Audi Q7 αλλά και το Bentley Bentayga ενώ στην ίδια πλατφόρμα θα φιλοξενηθεί και η νέα γενιά της Porsche Cayenne, με ό,τι συνεπάγεται αυτή η συγγένεια για τα αναβαθμισμένα οδικά χαρακτηριστικά του γερμανικού SUV τα οποία θα προσανατολιστούν σε πιο σπορ μονοπάτια.

Πληθωρική αναμένεται να είναι η γκάμα κινητήρων η οποία θα αντλήσει από το οπλοστάσιο του ομίλου προσφέροντας εκδόσεις για όλες τις απαιτήσεις με έμφαση στην αποδοτικότητα ή στις επιδόσεις.

Τις προδιαγραφές του νέου Touareg αναμένεται να συμπληρώσει μια σειρά νέων και λιγότερων νέων τεχνολογικών συστημάτων υποβοήθησης τα οποία θα επιχειρήσουν να καταστήσουν πιο διαχειρίσιμο και χρηστικό τον όγκο του, ενώ δεν θα λείψουν τα νέα gadgets με στόχο την αναβάθμισή του στα μέτρα και τις απαιτήσεις της εποχής.

AUTOMEDIA

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024