Προπόνηση με τους «κομμένους» ο Τζιόλης
Εκτός πλάνων έθεσε ο Βλάνταν Ιβιτς τον διεθνή μέσο Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις με το γκρουπ των «κομμένων» ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν είναι στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού, όπως οι Σκόνδρας, Αντονις και Χατζηισαΐας.
Εκτός πλάνων έθεσε ο Βλάνταν Ιβιτς τον διεθνή μέσο Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις με το γκρουπ των «κομμένων» ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν είναι στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού, όπως οι Σκόνδρας, Αντονις και Χατζηισαΐας.
Το πρωί της Δευτέρα ο Τζιόλης βρέθηκε στην Μεσημβρία και θα συνεχίσει να κάνει ατομικές προπονήσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του και να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού όπως ενημερώθηκε από την διοίκηση δεν θα συνεχίσει με το υπόλοιπο γκρουπ ποδοσφαιριστών.
Στο μεταξύ ο ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ντιναμό Τιφλίδας για τον επαναληπτικό των πλέϊ-οφ του Europa Lague. Μάλιστα από τέθηκαν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
- Οι «χειροπέδες» του Ντε Λα Φουέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442