Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι διακοπές του Χόλιγουντ στη Ελλάδα

Οι διακοπές του Χόλιγουντ στη Ελλάδα

Διακοπές στην Ελλάδα επέλεξαν και φέτος πολλοί σταρ του Χόλιγουντ. Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον βρέθηκαν στην αγαπημένη του Αντίπαρο, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Τζέραλντ Μπάτλερ επέλεξαν Μύκονο, στη Σκιάθο βρέθηκε η Κέιτ Χάντσον, ενώ η Τζέσικα Τσαστέιν μαγεύτηκε από το Ηρώδειο. Διακοπές στην Ελούντα με τα παιδιά της έκανε η Σαρλίζ Θερόν.

Διακοπές στην Ελλάδα επέλεξαν και φέτος πολλοί σταρ του Χόλιγουντ.

Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς έβγαλαν μία selfie γεμάτη αγάπη στο Αιγαίο (το ζευγάρι έρχεται κάθε χρόνο στην Αντίπαρο). Η Ρίτα Γουίλσον ανέβασε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με τη λεζάντα: «Τον λατρεύω».

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσπάθησε να κάνει ινκόγκνιτο διακοπές στην Μύκονο, ωστόσο τοπικά ΜΜΕ τον ανακάλυψαν και έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του με καπέλο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ -πλέον- ηθοποιός είχε έρθει στο νησί του Αιγαίου με την σύντροφό του, ενώ παρακολούθησαν και συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Μαζί με τον Ντι Κάπριο ήταν ο πολύ καλός του φίλος, Τόμπι ΜακΓκουάιρ.

Τη Σκιάθο επέλεξε η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον που φήμες τη θέλουν να επισκέπτεται συχνά το νησί των Σποράδων.

Στην Ελλάδα, όμως, βρέθηκε και η Τζέσικα Τσαστέιν που φωτογραφήθηκε στο Σούνιο μπροστά από τον ναό του Ποσειδώνα με τη μητέρα της, ενώ πέρασε μια βόλτα και από το Ηρώδειο γράφοντας: «Το μυαλό μου έχει εκραγεί. Τόση ομορφιά».

Την Κρήτη φέρεται να επισκέφθηκε φέτος η Σαρλίζ Θερόν με τα δυο παιδιά της και υπό άκρα μυστικότητα. Η ηθοποιός φέρεται να έμεινε σε ξενοδοχείο στην Ελούντα και ήταν ευγενέστατη αφού ιδιόχειρο σημείωμα που αποδίδεται στην ίδια προς το προσωπικό του ξενοδοχείου, γράφει: «Σας ευχαριστούμε όλους για τις πιο απίστευτες διακοπές μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ, Σαρλίζ».

Η Λίντσεϊ Λόχαν επισκέφθηκε και αυτή τη Μύκονο (και μάλιστα συζητήθηκε η δημόσια διαμάχη της με τον σύντροφό της), ενώ ο Τζέραλντ Μπάτλερ ήρθε και πάλι στην Ελλάδα -και αυτός στη Μύκονο-, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Mόργκαν Μπράουν.

Τη Μύκονο επέλεξε το μοντέλο Αλεξάντρα Αμπρόζιο, καθώς και ο ανερχόμενος ηθοποιός Γουίλ Πούλτερ (πρόσφατα τον είδαμε στην ταινία The Revenant με τον Ντι Κάπριο).

Στην Ερμιόνη παραθέρισαν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτόρια, μαζί με τα παιδιά τους.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024