Βραβείο χορογραφίας στην Κατερίνα Ανδρέου για το «A kind of fierce»
...
Η χορογράφος Κατερίνα Ανδρέου με το έργο A kind of fierce, συμπαραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου που παρουσιάστηκε στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι (30 και 31 Ιουλίου – Πειραιώς 260 Ε), κέρδισε το βραβείο Jardin d’ Europe, που απονέμεται από το φεστιβάλ ImPulsTanz στη Βιέννη.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση, που δίνεται κάθε χρόνο σε νέους χορογράφους στο πλαίσιο του [8:tension] Young Choreographers’ Series του Φεστιβάλ Impulstanz.
Το βραβείο απονεμήθηκε στις 14 Αυγούστου σε τελετή που έγινε στο βιεννέζικο θέατρο Kasino am Schwarzenbergplatz, και τη φετινή κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι: Jennifer Lacey (FR), Ana Vujanović (RS) and Wolfgang Kralicek (AT).
entertainment.in.gr
- Ξανά στην κορυφή η Άρσεναλ (2-1), τρίτη σερί νίκη για την Λίβερπουλ (2-1)
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στο διαμέρισμα με τους δύο νεκρούς – Ακούστηκε έκρηξη και ξέσπασαν φλόγες
- Κίνα: Χαιρετίζει τη συμφωνία εκεχειρίας Καμπότζης – Ταϊλάνδης, σχεδιάζει συνομιλίες
- Βαρδούσια: Η στιγμή της ανάσυρσης των τεσσάρων ορειβατών που έχασαν τη ζωή τους
- Τραγωδία: Νεκρός ο προπονητής της ομάδας γυναικών της Βαλένθια και τα τρία παιδιά του
- Ζελένσκι: Το «κοινό όραμα» με τις ΗΠΑ είναι σημαντικό – Νέα δήλωση εν όψει της συνάντησης με τον Τραμπ
