Στίβος (A): Ο Κλέμεντ κατέκτησε το χρυσό στα 400μ εμπόδια
Ο Αμερικανός Κερόν Κλέμεντ είναι ο νέος Ολυμπιονίκης των 400μ. με εμπόδια ανδρών, καθώς νίκησε στον τελικό με χρόνο 47.73. Ο Κενυάτης Μπονιφάτσε Μουτσέρου Τουμουτί με χρόνο 47.78 πήρε το ασημένιο και ο Τούρκος Γιασμανί Κοπέλο το χάλκινο με 47.92. Μοιραίο πρόσωπο του τελικού ο Πουερτορικανός Χαβιέ Κούλσον, που διεκδικούσε ακόμη και το χρυσό, αλλά έκανε άκυρη εκκίνηση και δεν αγωνίστηκε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε λυγμούς.
Ο Αμερικανός Κερόν Κλέμεντ είναι ο νέος Ολυμπιονίκης των 400μ. με εμπόδια ανδρών, καθώς νίκησε στον τελικό με χρόνο 47.73.
Ο Κενυάτης Μπονιφάτσε Μουτσέρου Τουμουτί με χρόνο 47.78 πήρε το ασημένιο και ο Τούρκος Γιασμανί Κοπέλο το χάλκινο με 47.92.
Μοιραίο πρόσωπο του τελικού ο Πουερτορικανός Χαβιέ Κούλσον, που διεκδικούσε ακόμη και το χρυσό, αλλά έκανε άκυρη εκκίνηση και δεν αγωνίστηκε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε λυγμούς.
Τα αποτελέσματα του τελικού:
1. Κερόν Κλέμεντ (ΗΠΑ) 47.73
2. Μπονιφάτσε Μουτσέρου Τουμουτί (Κένυα) 47.78
3. Γιασμανί Κοπέλο (Τουρκία) 47.92
4. Τόμας Μπαρ (Ιρλανδία) 47.97
5. Άνσερτ Γουάιτ (Τζαμάικα) 48.07
6. Ράσμους Μάγκι (Εσθονία) 48.40
7. Αρον Κόετς (Κένυα) 49.09
-. Χαβιέ Κούλσον (Πουέρτο Ρίκο) -ακυρώθηκε-
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ΗΠΑ θα πωλούν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας επ΄αόριστον λέει ο υπουργός Ενέργειας Ράιτ
- Ουκρανία: Διακοπές ηλεκτροδότησης εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Γροιλανδία: Η κυβέρνησή της θα συμμετάσχει στη συνάντηση του Ρούμπιο με τους Δανούς αξιωματούχους
- Νέο σοκ για τη Σίτι, έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον – «Γκέλες» και για για Άστον Βίλα (0-0) και Τσέλσι (1-2)
- Πάρμα – Ίντερ 0-2: Ασταμάτητοι οι «νερατζούρι» παρέμειναν στην κορυφή της Serie A
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]



