Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Φορά ο Superman μαύρη στολή;

Μία πρώτη ματιά στη νέα του στολή από την ταινία Justice League μάς άφησε να ρίξουμε ο ηθοποιός Χένρι Κάβιλ που ερμηνεύει τον Σούπερμαν. Η φωτογραφία παραπέμπει σε έναν πιο σκοτεινό υπερήρωα, καθώς η στολή φαίνεται να είναι μαύρη, γεγονός που παραπέμπει στο κόμικ «Ο θάνατος του Σούπερμαν».

Μία πρώτη ματιά στη νέα του στολή από την ταινία Justice League μάς άφησε να ρίξουμε ο ηθοποιός Χένρι Κάβιλ που ερμηνεύει τον Σούπερμαν.

Η φωτογραφία παραπέμπει σε έναν πιο σκοτεινό υπερήρωα, καθώς η στολή φαίνεται να είναι μαύρη.

Η επιλογή αυτή δεν φαίνεται να είναι τυχαία. Αφήνει να εννοηθεί ότι το Justice League θα δανειστεί στοιχεία από «Τον θάνατο του Superman», το κόμικ που δημοσιεύτηκε το 1992 – 1993.

Στο κόμικ αυτό ο Σούπερμαν πεθαίνει σε μία μάχη με τον Doomsday και ακολουθεί μία περίοδος όπου ο μανδύας του Σούπερμαν εμφανίζεται στους ώμους άλλων, μέχρι να τον ξαναδούμε στον Σούπερμαν. Ωστόσο, η στολή του υπερήρα αποκτά μαύρο χρώμα και μεταλλικό «S» στο στήθος.

Στο «Batman V. Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» είδαμε ήδη τον υπερήρωα να πεθαίνει, γεγονός που εμπνέει τον Μπάτμαν και την Wonder Woman να δημιουργήσουν μια ομάδα υπερηρώων. Το φινάλε αφήνει να εννοηθεί, πάντως, ότι ο Σούπερμαν δεν έχει φύγει εντελώς.

Κανείς δεν ξέρει, βέβαια, ποια ακριβώς στοιχεία θα επιλέξει η Warner να χρησιμοποιήσει από τα κόμικ, ούτε εάν ο Σούπερμαν θα γίνει «κακός» -έστω και προσωρινά.

Η ταινία Justice League πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου 2017 στις ΗΠΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024