Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο με τον Τζόνι Ντεπ να επιτίθεται στην Άμπερ Χερντ

Βίντεο με τον Τζόνι Ντεπ να επιτίθεται στην Άμπερ Χερντ

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο ο Τζόνι Ντεπ εμφανίζεται να επιτίθεται στην Άμπερ Χερντ, ενδεχομένως υπό την επήρεια αλκοόλ. Το βίντεο προέρχεται από κάμερα που είχε κρύψει η ίδια η Χερντ και το αποκάλυψε το δίκτυο TMZ. Δείτε το βίντεο

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο ο Τζόνι Ντεπ εμφανίζεται να επιτίθεται στην Άμπερ Χερντ, ενδεχομένως υπό την επήρεια αλκοόλ. Το βίντεο προέρχεται από κάμερα που είχε κρύψει η ίδια η Χερντ και το αποκάλυψε το δίκτυο TMZ.

Ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται στο βίντεο να βρίσκεται μέσα σε μία κουζίνα και να χτυπά ό,τι βρίσκει μπροστά του. Η Χερντ ακούγεται να τον ρωτάει τι του συμβαίνει και να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Στο τέλος του βίντεο φαίνεται ότι ο Ντεπ επιτίθεται και στην ίδια.

Οι εικόνες μεταδίδονται στον απόηχο του πολύκροτου χωρισμού του ζεύγους την περασμένη άνοιξη και λίγες ημέρες πριν λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Η Χερντ είχε κατηγορήσει δημοσίως τον ηθοποιό ότι την κακοποιούσε. Ο ίδιος διέψευσε τις κατηγορίες, ενώ προς υπεράσπισή του έσπευσαν φίλοι, συνάδελφοι, η κόρη του, αλλά και η πρώην σύντροφός του Βανέσα Παραντί.

Τώρα το βίντεο έρχεται να δείξει μία τελείως διαφορετική εικόνα του διάσημου ηθοποιού. Πολλοί όμως υποστηρίζουν πως έπεσε στην παγίδα της Χερντ, η οποία προσπάθησε επίτηδες να τον προκαλέσει ώστε να την χτυπήσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024