Παραδοσιακό τραπέζι στα Χανιά για Κωνσταντίνο και Κυριάκο Μητσοτάκη
Σε παραδοσιακό τραπέζι στα Χανιά παρέστησαν την Κυριακή δύο πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας. Ο νυν Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επίτιμος πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Σε παραδοσιακό τραπέζι στα Χανιά παρέστησαν την Κυριακή δύο πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας. Ο νυν Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επίτιμος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Στο τραπέζι που έγινε προς τιμήν τους, παρέστησαν πολλοί φίλοι και σύντεκνοι, ενώ ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ φάνηκε να απολαμβάνει την παρέα και τα εδέσματα.
Όπως αναφέρει το Flashnews.gr οι διακοπές του Αυγούστου στα Χανιά για τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη αποτελούν μια παράδοση που τηρείται απαρεγκλίτως.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής