Γερμανίδα κρατείται στην Τουρκία για «διασυνδέσεις με το δίκτυο Γκιουλέν»
Γερμανίδα υπήκοος κρατείται εδώ και πολλές ημέρες στην Τουρκία καθώς φέρεται να συνδέεται με το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, ανακοίνωσε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον γερμανικό Τύπο.
Γερμανίδα υπήκοος κρατείται εδώ και πολλές ημέρες στην Τουρκία καθώς φέρεται να συνδέεται με το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, ανακοίνωσε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον γερμανικό Τύπο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, η γυναίκα «συνελήφθη πριν από πολλές ημέρες καθώς βρέθηκαν στο σπίτι της βιβλία που υποδείκνυαν επαφές με το δίκτυο ή ότι ανήκε στην οργάνωση του Γκιουλέν».
Το γερμανικό ΥΠΕΞ επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, την εγκυρότητα των πληροφοριών της εφημερίδας.
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι δεν διαθέτει καμία πληροφορία σχετικά με την ταυτότητα της Γερμανίδας υπηκόου και δεν δίνει καμία λεπτομέρεια σχετικά με το πού συνελήφθη.
Η εφημερίδα δεν είναι επίσης σε θέση να διευκρινίσει εάν πρόκειται για μια κάτοικο της Τουρκίας ή εάν έχει διπλή υπηκοότητα.
«Η γερμανική πρεσβεία στην Άγκυρα προσπαθεί εδώ και ημέρες να έλθει σε επαφή με αυτήν την γυναίκα, χωρίς επιτυχία προς το παρόν» έγραψε η Süddeutsche Zeitung.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Χωρίς θεατές τα εντός έδρας παιχνίδια της Μπασκόνια με Χαποέλ και Μακάμπι Τελ Αβίβ
- Κοινωνική πολιτική και προσφυγικό: Τι είναι ο «ασφαλειοποιημένος ανθρωπισμός» και γιατί μας αφορά;
- LIVE: Μπρέντφορντ – Γουλβς
- ΕΝΦΙΑ: Παράταση μη καταβολής για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.
- Χανιά: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι έξι κατηγορούμενοι για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 17χρονης
- Η Διεθνής Αμνηστία ζητά να κατηγορηθούν οι ΗΠΑ για το χτύπημα στο Δημοτικό του Ιράν

