Με Νάνο, αλλά χωρίς Π.Βλαχοδήμο, η αποστολή του ΠΑΟ
Χωρίς κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους. Οι «πράσινοι» αναχωρούν την Τετάρτη για τη Στοκχόλμη, όπου το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσουν την ΑΪΚ στη ρεβάνς του υπέρ τους 1-0 για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Χωρίς κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους. Οι «πράσινοι» αναχωρούν αύριο για τη Στοκχόλμη, όπου το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσουν την ΑΪΚ στη ρεβάνς του υπέρ τους 1-0 για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.
Το πρόβλημα τραυματισμού που «κληρονόμησε» χθες ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστεί και ο νεαρός ακραίος επιθετικός ήταν ο μοναδικός που έμεινε εκτός αποστολής σε σχέση με αυτή του πρώτου αγώνα. Κανονικά συμμετέχει ο Νίκλας Χουλτ, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα κι ως εκ τούτου ο Αντρέα Στραματσόνι συμπεριέλαβε στο τιμ των «εκλεκτών»ν και τον Νάνο, ο οποίος ήταν εκτός 18άδας την περασμένη Πέμπτη.
Στην αποστολή του «τριφυλλιού» για το παιχνίδι με τους Σκανδιναβούς συμμετέχουν οι: Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μέστο, Χουλτ, Νάνο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο, Γουακάσο, Μπεργκ, Μπουμάλ, Ρέις, Κλωναρίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Πουλακίδα
- Η Αργεντινή θα φορέσει στον ημιτελικό τη φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986 (vid)
- Τι είπε ο προπονητής των Καβαλίερς για το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Λάτσιο για Χάμες Ροντρίγκες μετά τις καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442