Μετακομίζει η ΝΔ στα νέα της γραφεία στην Πειραιώς
Αποχωρεί από τα γραφεία της στη Συγγρού η ΝΔ και στις 18 Αυγούστου ξεκινά η λειτουργία του νέου κτιρίου της στην Πειραιώς στο ύψος του Μοσχάτου. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter που συνοδεύεται από φωτογραφία του στα άδεια γραφεία της Συγγρού γράφει: «Τελευταία μέρα στα γραφεία μας στη Συγγρού! Από αύριο δουλεύουμε από τη Βουλή και στις 18/8 στο Μοσχάτο».
Αποχωρεί από τα γραφεία της στη Συγγρού η ΝΔ και στις 18 Αυγούστου ξεκινά η λειτουργία του νέου κτιρίου της στην Πειραιώς στο ύψος του Μοσχάτου.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter που συνοδεύεται από φωτογραφία του στα άδεια γραφεία της Συγγρού γράφει: «Τελευταία μέρα στα γραφεία μας στη Συγγρού! Από αύριο δουλεύουμε από τη Βουλή και στις 18/8 στο Μοσχάτο».
Τελευταία μερα στα γραφεία μας στη Συγγρού! Απο αύριο δουλεύουμε από τη Βουλή και στις 18/8 στο Μοσχάτο! pic.twitter.com/1dRXd8ZLlg
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) August 2, 2016
Τα νέα γραφεία τηςΝΔθα είναι στην οδό Πειραιώς 62, σε ένα κτήριο του 1989 που στο παρελθόν στέγαζε βιοτεχνία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει ήδη από τον Φεβρουάριο ότι τα γραφεία της ΝΔ θα μετακομίσουν σε νέο κτίριο.
«Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας. Έχω εντολή για οικονομική εξυγίανση στη Νέα Δημοκρατία με διαφάνεια και σεβασμό στο φορολογούμενο. Η ΝΔ μετακομίζει και από 95.000 ευρώ ενοίκιο που πλήρωνε μέχρι σήμερα, θα πληρώνει 9.800 ευρώ» είχε γράψει τότε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αν η Ουκρανία συμφωνήσει με τις ΗΠΑ, θα υπογράψουν τις εγγυήσεις ασφαλείας και ανοικοδόμησης στο Νταβός
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Πετράλωνα: Αντιφασιστική συγκέντρωση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν
- Η ΕΕ προτρέπει τη βαριά βιομηχανία να στηρίξει το brand «Made in Europe»
- Aπό το Homeland στο Slow Horses: Oι οκτώ καλύτεροι τηλεοπτικοί κατάσκοποι για γεωπολιτικό binge-watching
- Γερμανία: Θα αποφασίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους την απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή επιπλέον δασμών

