Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζίμι Φάλον νέος παρουσιαστής των Χρυσών Σφαιρών

Ο Τζίμι Φάλον νέος παρουσιαστής των Χρυσών Σφαιρών

Ο παρουσιαστής του "The Tonight Show" του NBC, Τζίμι Φάλον, θα αναλάβει φέτος το καθήκον της παρουσίασης της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών, των γνωστών κινηματογραφικών και τηλεοπτικών βραβείων. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου 2017.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Ο παρουσιαστής του «The Tonight Show» του NBC, Τζίμι Φάλον, θα αναλάβει φέτος το καθήκον της παρουσίασης της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Ο Φάλον θα αναλάβει το πόστο, το οποίο κατείχε ο επιτυχημένος κωμικός (και βετεράνος των Χρυσών Σφαιρών) Ρίκι Ζερβέ.

Τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά βραβεία θεωρούνται από τα σημαντικότερα του Χόλιγουντ.

Η τελετή απονομής του 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου στο Μπέβερλι Χιλς, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Ο ίδιος ο Φάλον δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική να παρουσιάσει τις Χρυσές Σφαίρες και έδωσε ένα στίγμα του χιούμορ του, προσθέτοντας: «Ανυπομονώ να περάσω χρόνο με τα μέλη της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (σ.σ. η οποία απονέμει τα βραβεία) πριν τους απελάσει όλους ο Ντόναλντ Τραμπ».

«Η παιχνιδιάρικη, αφοπλιστική κωμική λαμπρότητα του Τζίμι τον καθιστά ιδανικό οικοδεσπότη για να ενισχύσει και να ανυψώσει την αίσθηση της διασκέδασης και του ανεπίσημου χαρακτήρα που κάνει τις Χρυσές Σφαίρες μία από τις βασικές εκδηλώσεις της χρονιάς» είπε ο πρόεδρος του NBC Μπομπ Γκρίνμπλατ.

Ο Ζερβέ, προηγούμενος οικοδεσπότης, είχε αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς από τις Τίνα Φέι και Έιμι Πέλερ, καταφέρνοντας να… προσβάλλει αρκετούς από τους μεγάλους σταρ που παρευρέθηκαν στα βραβεία.

Τα ποσοστά τηλεθέασης σημείωσαν πτώση στο κοινό των 18-49 ετών, αν και η τελετή απονομής τα πήγε αρκετά καλά στα social media, με 4,4 εκατομμύρια tweets τη βραδιά της απονομής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024