
Σταθάκης: Υπάρχουν περιθώρια για θετική έκβαση στην υπόθεση Μαρινόπουλου
Την εκτίμηση ότι υπάρχουν περιθώρια για θετική έκβαση στην υπόθεση Μαρινόπουλος εξέφρασε ο υπουργός Οικονομίας Γ.Σταθάκης, τονίζοντας ότι παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις.
Την εκτίμηση ότι υπάρχουν περιθώρια για θετική έκβαση στην υπόθεση Μαρινόπουλος εξέφρασε ο υπουργός Οικονομίας Γ.Σταθάκης, τονίζοντας ότι παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις.
«Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Μαρινόπουλου. Θεωρούμε ότι υπάρχουν περιθώρια και δυνατότητες για θετική έκβαση στον κύκλο των διαπραγματεύσεων, που περιλαμβάνει φυσικά τις τράπεζες, την εταιρεία και πιθανόν νέους επενδυτές στην εταιρεία», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις εξελίξεις στην εταιρεία.
Σχετικά με την περίπτωση να είναι άνω του ενός οι στρατηγικοί επενδυτές που να ενδιαφέρονται, ο υπουργός σχολίασε: «Δεν μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Gucci μεταμόρφωσε την Times Square σε πασαρέλα – Σίντι Κρόφορντ και Τομ Μπρέιντι έδειξαν τη νέα συλλογή
- Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 1-1: Ισοπαλία και υποβιβασμός
- Ζαχαριάδης: Η ομιλία Μητσοτάκη είχε στόχο την κομματική γυμναστική – Τα προβλήματα της κοινωνίας παραμένουν
- Λίβανος: Νέες εντολές εκκένωσης του Ισραήλ – Τουλάχιστον 19 νεκροί σε 24 ώρες παρά την εκεχειρία
- Η θέση της Κίνας για τα Στενά του Ορμούζ: Τι σημαίνει πραγματικά «ανοιχτά»
- Η αποτυχία της AI στα κέρδη και η κυριαρχία της στην αμυντική βιομηχανία

