Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
4 τρόποι για να φέρετε τα έξω – μέσα

4 τρόποι για να φέρετε τα έξω – μέσα

...

Η ζέστη, ο αέρας αλλά και οι ξαφνικές βροχές κάνουν την ιδέα ενός γαμήλιουπάρτι σε εσωτερικό χώρο να μοιάζει μια πρακτική ιδέα που δεν θα αφαιρέσει τίποτα από την ομορφιά ενός εξωτερικού χώρου.

1. Ο σωστός χώρος

Επιλέξτε ένα χώρο δεξιώσεων που να διαθέτει μια αίθουσα με ανοιγόμενη οροφή ή μεγάλες τζαμαρίες ώστε να αισθάνεστε πραγματικά ότι «δεν κλείνεστε».

2. Φωτάκια

Τα μικρά φωτάκια, οι λάμπες και τα φαναράκια θα χαρίσουν στο χώρο της δεξίωσης ένα γλυκό φως σαν αυτό που δημιουργεί το ολόγιομο φεγγάρι. Κρεμάστε τα κατά μήκος της αίθουσας, πάνω από την πίστα, στο φόντο του μπουφέ.

3. Ρουστίκ στυλ

Ξύλινες καρέκλες, πιο χαλαρό art de la table, ξύλινα μεγάλα τραπέζια, πολύχρωμα λουλούδια σε κασπό με παλ αποχρώσεις, μεγάλα βάζα με άνθη του αγρού: τόσες και άλλες τόσες λεπτομέρειες που θα επιλέγατε για έναν εξωτερικό χώρο μπορούν μια χαρά να υιοθετηθούν και εντός.

4. Χρωματική παλέτα

Καλύτερα να αποφύγετε έντονες, σκούρες αποχρώσεις και να προτιμήσετε πιο φυσικούς, απαλούς τόνους που θα κάνουν το χώρο να δείχνει ακόμη πιο ευχάριστος και «ανοιχτός».

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024