Βουτιά θανάτου για 78χρονο στο Γύθειο
Νεκρός ανασύρθηκε ο 78χρονος που, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα, στην περιοχή Κοτρώνα Γυθείου στη Λακωνία.
Νεκρός ανασύρθηκε 78χρονος που, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα, στην περιοχή Κοτρώνα Γυθείου στη Λακωνία.
Τη σορό του ανέσυραν το μεσημέρι της Τρίτης ερασιτέχνες δύτες.
Η Λιμενική Αρχή Γυθείου ενημερώθηκε τις μεσημβρινές ώρες για περιστατικό πτώσης ΙΧ με μοναδικό επιβαίνοντα τον 78χρονο οδηγό του.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού όπου διαπίστωσαν ότι ο 78χρονος οδηγός είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του, με τη συνδρομή επιβαινόντων σε ερασιτεχνικά σκάφη που έσπευσαν στο σημείο, ενώ διαπιστώθηκε ο θάνατός του από παρευρισκόμενο ιατρό του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης.
Το όχημα κινούνταν επί της επαρχιακής οδού Σκουταρίου – Κοτρώνα, όταν διέφυγε της πορείας του και έπεσε από ύψος περίπου 50 μέτρων στο γκρεμό και έπειτα στη θάλασσα.
Η σορός του 78χρονου πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028
- Ανοιχτά ενδεχόμενα για το πολιτικό του μέλλον άφησε ο Κωνσταντινόπουλος – «Νιώθω σίγουρος για αυτό που έκανα»
- Παραλήρημα Θεοχάρη στη Βουλή: «Αφού δεν σας ενδιαφέρει η Ελλάδα γιατί είστε βουλευτής», είπε στον Καζαμία – Χαμός στην Ολομέλεια
- Νέα Αριστερά: Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες για τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
- Rosalia-Δημήτρης Παπαϊωάννου: Καθηλωτική συμμαχία πεφωτισμένης ποπ – «Ως Αφροδίτη της Μήλου»
- Ανακατασκευάζονται γέφυρες στα Τρίκαλα
