Wikileaks: Έρχονται αποκαλύψεις για τη δομή της εξουσίας στην Τουρκία
Τη διαρροή πάνω από 100.000 αρχείων και εγγράφων σχετικά με τη δομή της εξουσίας στην Τουρκία προαναγγέλλουν μέσω Twitter οι διαχειριστές της ιστοσελίδας Wikileaks. «Ετοιμαστείτε για μάχη, καθώς θα δημοσιεύσουμε πάνω από 100.000 έγγραφα για τη δομή της πολιτικής εξουσίας στην Τουρκία», αναφέρεται στο Twitter.
Τη διαρροή πάνω από 100.000 αρχείων και εγγράφων σχετικά με τη δομή της εξουσίας στην Τουρκία προαναγγέλλουν μέσω Twitter οι διαχειριστές της ιστοσελίδας Wikileaks.
«Ετοιμαστείτε για μάχη, καθώς θα δημοσιεύσουμε πάνω από 100.000 έγγραφα για τη δομή της πολιτικής εξουσίας στην Τουρκία», αναφέρεται στο Twitter.
ANNOUNCE: Get ready for a fight as we release 100k+ docs on #Turkey‘s political power structure. #TurkeyCoup #Soon pic.twitter.com/dhJuWza4Es
— WikiLeaks (@wikileaks) July 18, 2016
Η ανάρτηση συνοδεύεται και από ένα σκίτσο του γελοιογράφου Κάρλος Λατούφ, στο οποίο απεικονίζεται ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να δίνει εντολή σε δημοσιογράφο: «Δεν θα ασκήσεις κριτική!», περνώντας του χειροπέδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάρμα – Φιορεντίνα 1-0: Ο Σόρενσεν «εκτέλεσε» τους Βιόλα
- Συνάντηση Νετανιάχου-Τραμπ την Δευτέρα στη Φλόριντα – Συνομιλίες για τη δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα
- Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι – Τρεις νεκροί και 10 τραυματίες
- Όταν οι προσωπικές φωτογραφίες ενός Ελβετού φωτογράφου από τον μήνα του μέλιτος προκάλεσαν σκάνδαλο
- Μπλε τιμολόγια: Ένα στα τέσσερα νοικοκυριά με σταθερές χρεώσεις στο ρεύμα
- Άρης: Πότε θα είναι διαθέσιμοι οι Αλφαρέλα και Μεντίλ

