Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γλυκερία με Βιτάλη, Κετιμέ και Ντιλέκ Κοτς στο Βεάκειο - Προσκλήσεις

Η Γλυκερία με Βιτάλη, Κετιμέ και Ντιλέκ Κοτς στο Βεάκειο – Προσκλήσεις

...

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, η Γλυκερία με ethnic διάθεση θα βρεθεί στο θέατρο Βεάκειο για να στηρίξει τους σκοπούς της Άκτ-ειν και να ταξιδέψει το κοινό, στους μουσικούς δρόμους της Μικράς Ασίας, από τη θάλασσα της Σμύρνης έως την Κωνσταντινούπολη και το Βόσπορο κι από την αγορά της Καππαδοκίας και τα καφέ-αμάν έως την Αγιά Σοφιά, μεταφέροντας μας τη μουσική ατμόσφαιρα στις ελληνο-αρμενικές γειτονιές, πριν από τον τραγικό Σεπτέμβρη του 1922.

Η Γλυκερία ερμηνεύει αυτού του είδους τα τραγούδια με ένα μοναδικό τρόπο, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Δεν είναι τυχαίο ότι ο δίσκος με τίτλο Τα σμυρνέϊκα, που την έκανε και ευρέως γνωστή στην Ελλάδα, είναι ένα από τα προσωπικά της άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις.

Έχει ερμηνεύσει μοναδικά σμυρνέϊκα τραγούδια όπως «Τι σε μέλλει εσένα», «Από ξένο τόπο», «Τζιβαέρι», «Η Έλλη», «Πασαλιμανιώτισσα», «Σμυρνιά», «Ο μεμέτης», «Η Μαρίτσα η Σμυρνιά», «Χαρικλάκι», «Ο φερετζές», «Τ’ αποφάσισα μικρή μου», «Κουκλάκι», «Ντερβίσαινα», «Αρμενίτσα», «Η Ξαβεριώτισα (Μπαγιαντέρας)», «Μες στης Αθήνας τις ομορφιές», «Η μικρή του καμηλιέρη», «Καροτσέρι τράβα», «Στρίβε λόγια» και άλλα.

Στο πλάι της Γλυκερίας τη βραδιά της Τετάρτης στο Βεάκειο θα βρεθεί η μοναδική Ελένη Βιτάλη, με την οποία συνεργάζεται στενά τα τελευταία χρόνια σε μουσικές σκηνές και συναυλίες, ενώ οι δυο τους πρόσφατα μας χάρισαν και το ντουέτο, με τίτλο Τα Τραγούδια Μια Σταλιά σε μουσική Μίλτου Πασχαλίδη και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου.

Τη συντροφιά συμπληρώνουν η διάσημη τουρκάλα τραγουδίστρια Dilek Koç, γνωστή και από την ερμηνεία της στο soundtrack της ταινίας «Πολίτικη κουζίνα» και η η Αρετή Κετιμέ. Λάτρης του παραδοσιακού τραγουδιού, πέρα από την γλυκύτατη φωνή της και τις συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες, η Αρετή Κετιμέ καθιερώθηκε στο χώρο και για το μεγάλο ταλέντο της στο σαντούρι, που ξεκίνησε από ηλικία μόλις έξι ετών.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Οι φωνές των τεσσάρων ερμηνευτριών θα πλαισιωθούν από ορχήστρα παραδοσιακών μουσικών οργάνων, όπως ούτι, βιολί, λαούτο, σαντούρι, κανονάκι και ακορντεόν. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης.

Πληροφορίες:
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 14 ευρώ

Σημεία Προπώλησης
www.viva.gr, στο τηλέφωνο 11876, μέσω vivawallet & σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Λεωφ. Πολυτεχνείου 34
ώρες 10:00 – 14:00

*Η ΑΚΤ-ΕΙΝ είναι μια κοινωνική-συνεταιριστική επιχείρηση που ιδρύθηκε από έντεκα μέλη τον Δεκέμβριο του 2012. Τα μέλη αυτά, παράλληλα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα έχουν εμπλακεί σε πολλές εθελοντικές -πολιτιστικές-κοινωνικές-περιβαλλοντικές δράσεις. Όλες αυτές οι δράσεις είχαν και έχουν ένα κοινό: τον άνθρωπο.

Στο καταστατικό της ΑΚΤ-ΕΙΝ αναφέρεται:
«Σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η επιδίωξη του συλλογικού οφέλους και η εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων. Ειδικότερα, σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η προώθηση της ένταξης στην οικονομική και κοινωνική ζωή, και στην απασχόληση, ατόμων που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό και εν γένει η κοινωνική επανένταξη των ατόμων που ανήκουν στις Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού, και της ενσωμάτωσής τους στην αγορά εργασίας μέσω της δημιουργίας ευκαιριών κατάρτισης και ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων. [Σημ. Στις «Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού» ανήκουν οι ομάδες εκείνες του πληθυσμού που η ένταξή τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή εμποδίζεται από σωματικά και ψυχικά αίτια ή λόγω προηγούμενης παραβατικής συμπεριφοράς και κοινωνικών διακρίσεων. Σε αυτές ανήκουν άτομα με αναπηρίες (σωματικές ή ψυχικές ή νοητικές ή αισθητηριακές), απεξαρτημένα από ουσίες άτομα, οροθετικοί, αποφυλακισμένοι, άνεργοι και άστεγοι].

entertainment.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024