«Μάχη με το χρόνο» ο Πέπε για να προλάβει τον τελικό
Την Κυριακή η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την «οικοδέσποινα» Γαλλία στον τελικό του EURO 2016 και ο Πέπε συνεχίζει να δίνει «μάχη με το χρόνο», προκειμένου να ξεπεράσει εγκαίρως τον μυικό τραυματισμό του στο μηρό και να ενισχύσει τους Ίβηρες στην καταληκτική αναμέτρηση της διοργάνωσης.
Την Κυριακή η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την «οικοδέσποινα» Γαλλία στον τελικό του EURO 2016 και ο Πέπε συνεχίζει να δίνει «μάχη με το χρόνο», προκειμένου να ξεπεράσει εγκαίρως τον μυικό τραυματισμό του στο μηρό και να ενισχύσει τους Ίβηρες στην καταληκτική αναμέτρηση της διοργάνωσης.
Σήμερα, Παρασκευή, ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στο κέντρο της άμυνας στα πρώτα πέντε παιχνίδια της εθνικής Πορτογαλίας στο EURO, γυμνάστηκε ξανά χωριστά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Μόνο τα πρώτα 15 λεπτά της προπόνησης ήταν «ανοικτά» για τα ΜΜΕ, στη διάρκεια των οποίων ο 33χρονος άσος εθεάθη να κάνει χαλαρές ασκήσεις με την μπάλα, και δεν είναι γνωστό εάν στη συνέχεια του προγράμματος εντάχθηκε στον κανονικό ρυθμό με τους υπόλοιπους παίκτες.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πέπε, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Πορτογαλία, απουσίασε από τον ημιτελικό με την Ουαλία, όπου οι Λουζιτανοί επικράτησαν 2-0. Η πορτογαλική ομοσπονδία δεν έχει ακόμη κάνει κάποιο σχόλιο για την κατάσταση του παίκτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άρης: Συνάντηση του Ριτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442