Έκοψε Γιαννιώτα, Μπέρτο, Γούτα και Ολαϊτάν ο Βίκτορ Σάντσεθ
Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας αναχωρεί ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας στο Βέλγιο και στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη ο Βίκτορ Σάντσεθ ανακοίνωσε την αποστολή. Σε σχέση με την Αυστρία ο τεχνικός των Πειραιωτών έκοψε 4 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιάννη Γιαννιώτα, Μανώλη Μπέρτo, Δημήτρη Γούτα και Μάικλ Ολαϊτάν, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν την Τρίτη για το Βέλγιο. Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας, Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια.
Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας αναχωρεί ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας στο Βέλγιο και στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη ο Βίκτορ Σάντσεθ ανακοίνωσε την αποστολή.
Σε σχέση με την Αυστρία ο τεχνικός των Πειραιωτών έκοψε 4 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιάννη Γιαννιώτα, Μανώλη Μπέρτo, Δημήτρη Γούτα και Μάικλ Ολαϊτάν, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν την Τρίτη για το Βέλγιο.
Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας, Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Σεμπά, Ντε λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σιόβας, Στρέζος, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ίντερ: Ο Μαρότα προανήγγειλε μεταγραφική ηρεμία τον Ιανουάριο
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
- Μονακό – Φενέρμπαχτσε 86-92: Γύρισε το ματς από το -17 και πήρε σπουδαία νίκη στο Πριγκιπάτο
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»


