Έκοψε Γιαννιώτα, Μπέρτο, Γούτα και Ολαϊτάν ο Βίκτορ Σάντσεθ
Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας αναχωρεί ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας στο Βέλγιο και στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη ο Βίκτορ Σάντσεθ ανακοίνωσε την αποστολή. Σε σχέση με την Αυστρία ο τεχνικός των Πειραιωτών έκοψε 4 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιάννη Γιαννιώτα, Μανώλη Μπέρτo, Δημήτρη Γούτα και Μάικλ Ολαϊτάν, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν την Τρίτη για το Βέλγιο. Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας, Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια.
Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας αναχωρεί ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν το χτίσιμο της νέας ομάδας στο Βέλγιο και στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη ο Βίκτορ Σάντσεθ ανακοίνωσε την αποστολή.
Σε σχέση με την Αυστρία ο τεχνικός των Πειραιωτών έκοψε 4 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιάννη Γιαννιώτα, Μανώλη Μπέρτo, Δημήτρη Γούτα και Μάικλ Ολαϊτάν, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν την Τρίτη για το Βέλγιο.
Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας, Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Σεμπά, Ντε λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σιόβας, Στρέζος, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για τον Μπισουμά της Τότεναμ (vids)
- Θεσπρωτία: Σε εξέλιξη η αναστήλωση του σκηνικού οικοδομήματος του αρχαίου θεάτρου Γιτάνων
- Ιράν: Το Πεντάγωνο είναι έτοιμο και περιμένει εντολές του Τραμπ – Τα αραβικά κράτη προσπαθούν για αποκλιμάκωση
- Χανιά: Σύλληψη 19χρονου για όπλα στα Σφακιά
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Ρόδος: Στο εδώλιο 56χρονος από την Κω για αδικήματα σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του


