ΝΔ για εκλογικό νόμο: Προωθείται σχέδιο ακυβερνησίας
Για σχέδιο ακυβερνησίας κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ, με αφορμή τις αλλαγές που προωθούνται στον εκλογικό νόμο, επισημαίνοντας πως αναζητά συμμάχους ακόμα και στη Χρυσή Αυγή.
Για σχέδιο ακυβερνησίας κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ, με αφορμή τις αλλαγές που προωθούνται στον εκλογικό νόμο, επισημαίνοντας πως αναζητά συμμάχους ακόμα και στη Χρυσή Αυγή.
Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για «ανούσια φλυαρία» και «για διαστρέβλωση που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ» υπενθυμίζοντας πως την απάντηση -όπως λέει- έχει δώσει, από τα μέσα Μαΐου, ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής, που έλεγε πως αν καθιερωθεί η απλή αναλογική η χώρα δεν θα κυβερνηθεί ποτέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΚΚΕ: Ερώτηση των ευρωβουλευτών για τον κλιμακούμενο αποκλεισμό και τις απειλές των ΗΠΑ για επίθεση στην Κούβα
- Μηδένισε το κοντέρ στο… εμπόριο – Ζητούν μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης βαρών
- Αίτημα έκτακτης ευρωπαϊκής οικονομικής ενίσχυσης για τη Λήμνο
- Χωρίς Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ κόντρα στη Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός
- Betsson Charter στην Κλουζ – Μια ευρωπαϊκή εμπειρία δίπλα στον Άρη Betsson
- Ιράν: Επίκειται αμερικανική επίθεση, λένε ισραηλινοί αξιωματούχοι
