Brexit και ελληνικό πρόγραμμα στη συνάντηση Τσακαλώτου-Γκάμπριελ
Οι επιπτώσεις από την απόφαση για Brexit τέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε ότι η Ευρώπη πρέπει να σκεφτεί και να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα.
Οι επιπτώσεις από την απόφαση για Brexit τέθηκαν στη συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε ότι η Ευρώπη πρέπει να σκεφτεί και να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα.
Από γερμανικής πλευράς τέθηκαν ερωτήσεις για την πορεία του ελληνικού προγράμματος και τον «οδικό χάρτη» για την ελληνική οικονομία, ενώ δεν έγινε συζήτηση για το χρέος.
Η κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο υπουργών διήρκησε λίγα λεπτά, ενώ τον κ. Γκάμπριελ συνόδευαν, αρκετοί βουλευτές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Δουδωνής: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση – «Έχετε εκμεταλλευτεί προς όφελός σας κάθε παθογένεια του κράτους»


