Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντένις Κουέιντ στο τρέιλερ της 2ης σεζόν του «Fortitude»

Ο Ντένις Κουέιντ στο τρέιλερ της 2ης σεζόν του «Fortitude»


Μαντώ Σιώμου

«Άσχημα πράγματα έρχονται την νύχτα» και πρέπει να προετοιμαστούμε για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Fortitude, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2017.

Μετά τα ανατριχιαστικά γεγονότα του πρώτου κύκλου της απομονωμένης Αρκτικής πόλης του Σάιμον Ντόναλντ. Μιας πόλης που κανείς και τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Οι λάτρεις της σειράς μπορούν να ικανοποιήσουν την περιέργεια τους με το πρώτο επίσημο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου της σειράς, που κυκλοφόρησε η Pivot και η Sky Atlantic.

Το Fortitude είναι ένα μέρος που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο. Περιτριγυρισμένο από την άγρια ομορφιά του παγωμένου τοπίου, η μικρή πόλη στον Αρκτικό κύκλο, είναι μια από τις ασφαλέστερες πόλεις στη γη. Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο έγκλημα, ώσπου ένας βάναυσος φόνος, αποκαλύπτει μια μεγαλύτερη ιστορία πίσω από την φαινομενικά ήσυχη πόλη.

Μετά από ένα χρόνο, καθώς όλοι οι κάτοικοι της προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους, ένας νέος φόνος στην πόλη, προκαλεί αναστάτωση. Εντωμεταξύ, η φύση γίνεται όλο και πιο απρόβλεπτη, θανατηφόρα και επικίνδυνη.

Ο Ντένις Κουέιντ, (Far From Heaven), η Πάρμιντερ Νάγκρα (The Blacklist), η Μισέλ Φέρλι (Game Of Thrones), ο Ρόμπερτ Σίχαν (Misfits), και ο Κεν Στοτ (The Missing), προστίθενται στο καστ της νέας σεζόν παρέα με τους Σόφι Γκράμπολ, Ρίτσαρντ Ντόρμερ, Λιουκ Τρεντγουέι, Ντάρεν Μπόιντ, Μπιόρν Χλίνουρ Χάραλντσον, Μία Τζέξεν, Αλεξάντρα Μοέν, Βερόνικα Έσιγκι, Σιένα Γκίλορι και Ραμόν Τικάραμ.

Το πρώτο τρέιλερ δείχνει τον Μάικλ Λένοξ (Κουέιντ), ακίνητο σε ένα παγωμένο αμάξι, και αργότερα την ανήσυχη Κυβερνήτη Όντεγκαρντ (Γκράμπολ) να στέκεται μονάχη στο χιονισμένο και σκοτεινό Fortitude, που παραπέμπει σε νέες απειλές για τους κατοίκους της Αρκτικής πόλης.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024