Φιλική νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 επί της αυστριακής Χορν
Την ευκαιρία να... ξεμουδιάσει είχε ο Ολυμπιακός, από την καθημερινή ρουτίνα της προπόνησης. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο τους φιλικό κέρδισαν 4-1 την αυστριακή Χορν. Ο Βίκτορ Σάντσεθ χρησιμοποίησε αρκετούς νέους παίκτες στην αρχική σύνθεση.
Την ευκαιρία να… ξεμουδιάσει είχε ο Ολυμπιακός, από την καθημερινή ρουτίνα της προπόνησης. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο τους φιλικό κέρδισαν 4-1 την αυστριακής Χορν. Ο Βίκτορ Σάντσεθ χρησιμοποίησε αρκετούς νέους παίκτες στην αρχική σύνθεση.
Δύο γκολ σημείωσε ο Πουλίδο (5’, 23’) κι από ένα οι Φορτούνης (34’) και Γιαννιώτας (56’). Το μοναδικό τέρμα της Χορν σημείωσε ο Τάνο (55’).
Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο: Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούρος, Μποτία, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Πάρντο, Φορτούνης, Μανθάτης, Πουλίδο.
Η σύνθεση στο δεύτερο ημίχρονο: Χουτεσιώτης, Μπέρτος, Σιόβας, Γούτας, Τσιμίκας, Κασάμι, Ανδρούτσος, Γιαννιώτας, Τσόρι, Σεμπά, Ολαϊτάν
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
- Οι «χειροπέδες» του Ντε Λα Φουέντε
- Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442