Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι θα ήθελε να ξαναπαίξει τον Ράστι στο True Detective

Ο Μάθιου Μακ Κόναχι δεν θα έλεγε όχι σε μία επιστροφή του Ράστι Κόουλ, του δημοφιλούς χαρακτήρα της πρώτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς True Detective. Ερωτηθείς εάν θα ήθελε να επαναλάβει τον ρόλο του, ο ΜακΚόναχι είπε: «Ναι θα ήθελα. Φίλε, μού λείπει ο Ράστι Κόουλ». Σημείωσε, μάλιστα, ότι έχει μιλήσει για το ενδεχόμενο αυτό στον δημιουργό της σειράς, Νικ Πιτσολάτο.

Αγγελική Στελλάκη

Ο Μάθιου Μακ Κόναχι δεν θα έλεγε όχι σε μία επιστροφή του Ράστι Κόουλ, του δημοφιλούς χαρακτήρα της πρώτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς True Detective.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό σόου Rich Elsen, ο διάσημος ηθοποιός είπε: «Ήμουν ευτυχισμένος όταν γυρίζαμε τη σειρά για έξι μήνες, επειδή ήμουν στο δικό μου νησί».

Ο χαρακτήρας του ΜακΚόναχι εμφανιζόταν στην πρώτη σεζόν της σειράς του Νικ Πιτσολάτο, ενώ στη δεύτερη σεζόν πρωταγωνιστούσαν διαφορετικοί χαρακτήρες (που τους ερμήνευαν οι Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Τέιλορ Κιτς και Βινς Βον).

Η εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη σεζόν της σειρά λέγεται ότι ουσιαστικά «βάρυνε» στην απόφαση να κερδίσει ο ΜακΚόναχι ένα Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club», ενώ για τον ρόλο του Ράστι Κόουλ ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος για Emmy.

Ερωτηθείς εάν θα ήθελε να επαναλάβει τον ρόλο του, ο ΜακΚόναχι είπε: «Ναι θα ήθελα. Φίλε, μού λείπει ο Ράστι Κόουλ. Μου λείπει το να τον βλέπω τα βράδια της Κυριακής. Μου λείπει να βλέπω το True Detective το βράδυ της Κυριακής» σημείωσε ο ηθοποιός.

Ο Νικ Πιτσολάτο είχε δηλώσει ότι σχεδίαζε και μία τρίτη σεζόν, ενώ το HBO φαίνεται να τον στηρίζει παρά τις μέτριες κριτικές που έλαβε η δεύτερη σεζόν του True Detective. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η τρίτη σεζόν θα πραγματοποιηθεί τελικά.

Πάντως, η επιθυμία του ΜακΚόναχι να επιστρέψει στον ρόλο -εφόσον αποδειχθεί ότι κάτι τέτοιο επιθυμεί και ο Πιτσολάτο- θα μπορούσε να βελτιώσει τις πιθανότητες της σειράς να λάβει «πράσινο φως» για μια τρίτη σεζόν.

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έχει επικοινωνήσει με τον Πιτσολάτο και του έχει εκφράσει την επιθυμία να ερμηνεύσει ξανά τον Ράστι Κόουλ.

«Θα πρέπει να γίνει στο κατάλληλο πλαίσιο, με τον σωστό τρόπο» είπε. «Αυτό το πράγμα, μόλις το διάβασα, ήξερα μέσα σε 20 λεπτά. Είπα: «Εάν μπορώ να παίξω αυτόν τον τύπο, τον Ράστι Κόουλ, είμαι μέσα».

Ο ΜακΚόναχι είπε ότι η τηλεόραση προσφέρει «σπουδαία ποιότητα», «μερικές φορές καλύτερη και από αυτή της μικρής οθόνης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024