Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια σε κομματική εκδήλωση στην Αγία Παρασκευή

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια σε κομματική εκδήλωση στην Αγία Παρασκευή

Τη «βίαιη παρεμπόδιση της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής, από μια μικρή ομάδα τραμπούκων, που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τη «βίαιη παρεμπόδιση της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής, από μια μικρή ομάδα τραμπούκων, που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η εκδήλωση-συζήτηση ήταν προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ στην κεντρική πλατεία με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ρήγα και τον υφυπουργό Οικονομίας Αλ.Χαρίτση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «αήθη, αντιπολιτική και αντιδημοκρατική ενέργεια την οποία οφείλει να καταδικάσει κάθε δημοκρατικός πολίτης και κάθε συλλογικότητα». «Οι αντισυγκεντρώσεις, οι τραμπουκισμοί και η βίαια διάλυση δημόσιων εκδηλώσεων πολιτικών κομμάτων παραπέμπουν σε εποχές όπου οργίαζε το παρακράτος, και σε ακροδεξιές ιδεολογίες. Να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους περάσει» πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Οι νεο-ΕΚΟΦίτικες πρακτικές ελαχίστων, κρυμμένων στο σκοτάδι της ανωνυμίας και απομονωμένων από κάθε μαζικό κίνημα, θα πέσουν στο κενό. Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης δεν φοβούνται, δεν τρομοκρατούνται. Ήταν και θα παραμείνουν δίπλα στον λαό, μέσα στην κοινωνία, θα αφουγκράζονται τις έγνοιες της και τα προβλήματά της, θα αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή για τους πιο αδύναμους, δημοσίως και στο φως της μέρας, συνεπείς με την παράδοση της Αριστεράς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 3-1 : Πρωταθλήτρια Αγγλίας η «αρμάδα» του Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι το πήρε και αυτό! Οι «πολίτες» νίκησαν την Γουέστ Χαμ και κατέκτησαν την Premier League. Η Άρσεναλ αν και επιβλήθηκε με 2-1 της Έβερτον έμεινε 2η και πικραμένη για μία ακόμη σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024