Με θέα τους αμπελώνες της Καλιφόρνια, το Οινοποιείο Kunde κοντά στο Σαν Φρανσίσκο ήταν μια εκπληκτική επιλογή της Άσβι και του Νταν. Χαρακτηριστικό του κτήματος, είναι τα ερείπια ενός παλιού οινοποιείου του Dunfillan και αποτελούν μέρος του μαγευτικού τοπίου που γοήτευσε το ζευγάρι και τα συμπεριέλαβε σαν σκηνικό για την τελετή, τονίζοντας έτσι τη παλιά ιστορία του κτήματος. «Επιλέγουμε τα ερείπια για την τελετή μας, επειδή συνδυάζουν το ρομαντικό σκηνικό με μια μικρή δόση της ιστορίας του αμπελώνα με σουρεαλιστικό αποτέλεσμα», είπε ο Νταν.

Πανέμορφες οι κομψές λεπτομέρειες, από την πλούσια νυφική ​​ανθοδέσμη με ορτανσίες, νεραγκούλες, ανεμώνες, ορχιδέες κι ασημί μπρούνια, μέχρι τα κόκκινα κι αέρινα φορέματα των παρανύμφων. Επιπλέον καθιστικά κάτω από υφασμάτινα κιόσκια, άφθονο κρασί για τους καλεσμένους και διασκέδαση με ζωντανή μουσική από τζαζ μπάντα της Νέας Ορλεάνης είναι μερικά μόνο από τα highlights της ημέρας και της νύχτας.

Το μόνο που μετάνιωσαν η Άσβι και ο Νταν; Πως δεν έμειναν εκεί περισσότερο, περνώντας το μήνα του μέλιτος στη γαλήνη του αμπελώνα.

gamos.gr