Ηλικιωμένος σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε
Με το περίστροφο με το οποίο, όπως όλα δείχνουν, σκότωσε τον γιο του έδωσε τέλος στη ζωή του ένας 85χρονος, στο Βραχάτι Κορινθίας. Γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης, γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι άκουσε πυροβολισμούς. Άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος που έφτασαν στο σπίτι όπου οι δύο άνδρες έμεναν μόνοι τους, τους βρήκαν και τους δύο νεκρούς.
Με το περίστροφο με το οποίο, όπως όλα δείχνουν, σκότωσε τον γιο του έδωσε τέλος στη ζωή του ένας 85χρονος, στο Βραχάτι Κορινθίας.
Γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης, γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι άκουσε πυροβολισμούς. Άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος που έφτασαν στο σπίτι όπου οι δύο άνδρες έμεναν μόνοι τους, τους βρήκαν νεκρούς, τον 85χρονο έξω από την κατοικία και μέσα σ’ αυτήν τον 49χρονο.
Δίπλα στον ηλικιωμένο βρέθηκε και το όπλο του εγκλήματος.
Από τα έως τώρα ευρήματα, η Αστυνομία κάνει λόγο για δολοφονία του 49χρονου από τον πατέρα του και για αυτοχειρία του δράστη στη συνέχεια, αποκλείοντας την εμπλοκή τρίτου προσώπου-τη ληστεία.
Τα κίνητρα της πράξης του 85χρονου είναι αδιευκρίνιστα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Κορίνθου, σε συνεργασία με το ΑΤ Βραχατίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρακλάδι της ρωσόφωνης μαφίας που αυτονομήθηκε το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα – Εκατομμύρια ευρώ τα κέρδη
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για την αναμέτρηση τη Βίρτους Μπολόνια
- Ολυμπιακός: Με μπλουζάκι Μπαρτζώκα ο Φουρνιέ (pics)
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Η παραίτηση της Άννας Στρατινάκη και η ουρά του σκανδάλου με τα «σκόιλ ελικίκου»
- Τρεις σεισμικές δονήσεις μέσα σε δέκα λεπτά στην Κρήτη
- Λάκης Ραπτάκης: Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα για την κηδεία του θρυλικού «μαγαζοπαίκτη»
