Κάμερον: Χάσω, κερδίσω θα μείνω στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ
Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι θα παραμείνει πρωθυπουργός είτε κερδίσει είτε χάσει στο δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι θα παραμείνει πρωθυπουργός είτε κερδίσει είτε χάσει στο δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην του επιρρίψουν την ευθύνη αν κερδίσει το Brexit, αν και ορισμένοι υπουργοί των Συντηρητικών επιμένουν ότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να παραιτηθεί.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό της εφημερίδας The Times, ο Κάμερον επιμένει ότι μπορεί να αντέξει στην πίεση των βουλευτών που του εναντιώνονται.
«Απλώς συνεχίζω τη δουλειά. Έχω μια πολύ ξεκάθαρη εντολή από τον βρετανικό λαό να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση των Συντηρητικών, κάνοντας δημοψήφισμα» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιος είναι ο 92χρονος δικαστής του Νικολάς Μαδούρο;
- Nike, Μαδούρο και meme power: όταν το branding επισκιάζει τη σύλληψη
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σε τεντωμένο σχοινί
- Οι ΗΠΑ θα πωλούν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας επ΄αόριστον λέει ο υπουργός Ενέργειας Ράιτ
- Ουκρανία: Διακοπές ηλεκτροδότησης εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Γροιλανδία: Η κυβέρνησή της θα συμμετάσχει στη συνάντηση του Ρούμπιο με τους Δανούς αξιωματούχους