Για συμφωνία Ολυμπιακού – Εσπανιόλ για Ρομπέρτο μιλούν ισπανικά ΜΜΕ
Στην Εσπανιόλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομπέρτο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Tiempo de Espanyol. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο ισπανικός σύλλογος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του 30χρονου γκολκίπερ, ο οποίος επιστρέφει στη χώρα του μετά από τη σεζόν 2013-14, όταν κάθισε κάτω από τα δοκάρια της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Στην Εσπανιόλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρομπέρτο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Tiempo de Espanyol.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο ισπανικός σύλλογος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του 30χρονου γκολκίπερ, ο οποίος επιστρέφει στη χώρα του μετά από τη σεζόν 2013-14, όταν κάθισε κάτω από τα δοκάρια της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Εφόσον επιβεβαιωθεί το σχετικό δημοσίευμα, η Εσπανιόλ θα αποτελέσει τον πέμπτο ισπανικό σταθμό στην καριέρα του Ρομπέρτο, μετά τις Ατλέτικο, Ταραγόνα, Ουέλβα και Σαραγόσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανήλικοι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο Αίγιο
- Η μεγάλη επανάσταση του Αμβούργου
- Δήμος Θεσσαλονίκης: Ρεκόρ παραπόνων για επίλυση – Ποια είναι τα αιτήματα των κατοίκων
- Μην κυνηγάς τους πλούσιους, για να διορθώσεις αποτυχημένους προϋπολογισμούς – Δεν θα βγάλεις τίποτα…
- Κρήτη – Τραγωδία με ναυάγιο ανοιχτά του Ηρακλείου: Αυξάνονται οι νεκροί μετανάστες, 27 οι αγνοούμενοι
- Λήμνος: Μετράει ζημιές η Μύρινα από τη σαρωτική κακοκαιρία – Ποτάμια οι δρόμοι, ζημιές σε σπίτια και καταστήματα


