Στην ομάδα του Pinterest, οι έλληνες μηχανικοί του Fleksy
Εκατομμύρια downloads μετά την πρώτη διάθεση του Fleksy, του αποδεδειγμένα αποτελεσματικού συστήματος διόρθωσης λέξεων από την πληκτρολόγηση σε οθόνες αφής, οι Έλληνες που το δημιούργησαν μετακομίζουν στο... Pinterest.
Εκατομμύρια downloads μετά την πρώτη διάθεση του Fleksy, του αποδεδειγμένα αποτελεσματικού συστήματος διόρθωσης λέξεων από την πληκτρολόγηση σε οθόνες αφής, οι Έλληνες που το δημιούργησαν μετακομίζουν στο… Pinterest.
H ομάδα μας εντάσσεται στο Pinterest, ανακοίνωσε ο Κώστας Ελευθερίου, ένας από τους συνιδρυτές του πληκτρολογίου (ακόμα και για τυφλούς).
To δημοφιλές Fleksy θα παραμείνει διαθέσιμο στα app stores, «τουλάχιστον για το ορατό μέλλον», η τεχνολογία του όμως θα διατεθεί υπό μορφή open source για να αξιοποιηθεί περαιτέρω.
Πάντως, η είδηση της εξαγοράς του Fleksy -για άγνωστο ποσό- από μια εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης… χωρίς πολλά λόγια, και δη, με φωτογραφίες, καθιστά την συνύπαρξη μάλλον παράξενη, αν και διευκρινίζεται ότι το ενδιαφέρον του Pinterest εστιάζεται στις ιδιαίτερες ικανότητες που διέκρινε στην ομάδα ελλήνων μηχανικών που το ανέπτυξαν, οι οποίοι θα κληθούν τώρα να καινοτομήσουν σε μια μηχανή αναζήτησης εικόνων.
tech.in.gr
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε