ΤΣΜΕΔΕ: Παράταση πληρωμής των εισφορών α’ εξαμήνου έως 30 Σεπτεμβρίου
Παράταση της προθεσμίας πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών α' εξαμήνου 2016 των μηχανικών που είναι ασφαλισμένοι στο ΤΣΜΕΔΕ (Τομείς Μηχανικών & Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) αποφάσισε το ΕΤΑΑ.
Παράταση της προθεσμίας πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών α’ εξαμήνου 2016 των μηχανικών που είναι ασφαλισμένοι στο ΤΣΜΕΔΕ (Τομείς Μηχανικών & Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) αποφάσισε το ΕΤΑΑ.
Ειδικότερα, για τους ασφαλισμένους του ΤΣΜΕΔΕ «η καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών α’ εξαμήνου 2016 θα αποπληρώνεται, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, άνευ προσαυξήσεων εκπροθέσμου και με παράλληλη διατήρηση των διακανονισμών, της ασφαλιστικής ικανότητας και ενημερότητας των υπόχρεων», αναφέρεται στην απόφαση του ΔΣ του ΕΤΑΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο στρατός του Ισραήλ ζητά από την κυβέρνηση επιστράτευση 450.000 εφέδρων για τον Λίβανο
- Μπέτις – Θέλτα 1-1: Πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη η αντίπαλος του Παναθηναϊκού
- Πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος που εκμεταλλεύτηκε ο Έπσταϊν – Πίσω από τα «πυροτεχνήματα» του σκανδάλου
- Το Ιράν επιθυμεί «σοβαρή αναθεώρηση» των σχέσεων με αραβικά κράτη του Κόλπου
- Google: Η τεχνολογία στη μάχη της πρόβλεψης φυσικών καταστροφών – Το εργαλείο που παρέχει προειδοποιήσεις
- Ο Τραμπ άφησε ανέγγιχτα τα πυρηνικά αποθέματα του Ιράν – Ίσως δεν ξέρει τι να τα κάνει



