Ρωτήστε το φωτογράφο σας
Δεν μπορείτε να καταλήξετε σ’ έναν επαγγελματία μακιγιέρ μόνο μια από έρευνα στο διαδίκτυο; Ρωτήστε το φωτογράφο του γάμου σας. Πιθανότατα φωτογραφίζει αρκετούς γάμους κάθε χρόνο και φυσικό είναι να ξέρει τους καλύτερους make up artists στην πόλη σας.

Προγραμματισμός
Ένας καλός επαγγελματίας, θα πρέπει να θέλει να μάθει για το στιλ το δικό σας και του γάμου σας. Να έχετε κάνει λοιπόν την απαραίτητη έρευνα προτείνοντας ιδέες για το look που θέλετε να πετύχετε και βέβαια να ζητήσετε τη συμβουλή του. Θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τις ιδέες σας και να τις μετατρέψει στο τέλειο μακιγιάζ για την ημέρα του γάμου σας.

Ηomework
Οι δοκιμές κοστίζουν χρήματα. Γι αυτό ελέγξτε την ιστοσελίδα του κάθε υποψήφιου για να εμπνευστείτε από τις προηγούμενες δουλειές που παρουσιάζονται εκεί και να δείτε το στιλ του. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε τις πολλές δοκιμές (και κατά συνέπεια τα πολλά χρήματα) πριν να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία.

Μην φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις
Mάθετε τα πάντα σχετικά με την όλη διαδικασία. Από τον τρόπο πληρωμής, μέχρι πόσο χρόνο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το μακιγιάζ. Ρωτώντας όλες τις λεπτομέρειες, θα αισθάνεστε πιο άνετα όταν η ημέρα του γάμου σας πλησιάζει.

gamos.gr