Ιωάννινα: Φωτιά σε πολυκατοικία έστειλε τρία άτομα στο νοσοκομείο
Τρία άτομα μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε ισόγειο πολυκατοικίας στα Ιωάννινα. Η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο όπου βρίσκονται οι μετρητές κατανάλωσης της ΔΕΗ.
Τρία άτομα μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε ισόγειο πολυκατοικίας στα Ιωάννινα. Η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο όπου βρίσκονται οι μετρητές κατανάλωσης της ΔΕΗ.
Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και λίγη ώρα αργότερα, η φωτιά έσβησε χωρίς να εξαπλωθεί στα διαμερίσματα.
Δύο ένοικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Ένας 36χρονος πήδησε από τον δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί επίσης στο νοσοκομείο.
Την προανάκριση για την υπόθεση, κάνει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προειδοποίηση από την Google: Πάνω από 1 δισεκατομμύριο smartphone αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο ασφαλείας
- Πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Καλάμπρια στον Έσε – Κίτρινη κάρτα έδειξε ο Λάμπρεχτς, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» για κόκκινη (vid)
- Λήξη συναγερμού στο Καϊμακτσαλάν: Εντοπίστηκε ο σκιέρ που είχε εξαφανιστεί
- Αποφυλάκιση κρατουμένων στη Βενεζουέλα: Ελεύθερος ο Χουάν Πάμπλο Γκουανίπα, ηγετικό μέλος της αντιπολίτευσης
- Λίβανος: Τουλάχιστον 6 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίων στην Τρίπολη – Αγωνιώδεις έρευνες
- Ανατροπή και νίκη για τον Ολυμπιακό στη Σύρο (1-3)
