Τον πυροβόλησαν και τον λήστεψαν έξω από τράπεζα στα Καμίνια
Στόχος ένοπλης ληστείας έγινε στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής 55χρονος, επί της οδού Δωδεκανήσου 26 στα Καμίνια του Πειραιά, έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Δύο άγνωστοι τον πλησίασαν την ώρα που έφτανε στην τράπεζα για να καταθέσει χρήματα, τον πυροβόλησαν στο πόδι, του άρπαξαν την τσάντα που μετέφερε και διέφυγαν.
Στόχος ένοπλης ληστείας έγινε στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής 55χρονος, επί της οδού Δωδεκανήσου 26 στα Καμίνια του Πειραιά, έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Δύο άγνωστοι τον πλησίασαν την ώρα που έφτανε στην τράπεζα για να καταθέσει χρήματα, τον πυροβόλησαν στο πόδι, του άρπαξαν την τσάντα που μετέφερε και διέφυγαν.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σφαίρα βρήκε ξυστά στο πόδι το θύμα, που δε χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Κατά πληροφορίες, ο 55χρονος, υπάλληλος εταιρείας διανομής τσιγάρων, σκόπευε να καταθέσει 100.000 ευρώ. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε πάνω του «μεγάλο ποσό».
Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χιμένεθ: «Χάσαμε από δύο εντελώς… παράλογα πέναλτι, το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς»
- Εστουδιάντες – Ολυμπιακός 85-86: Μεγάλη νίκη στην Ισπανία με buzzer-beater της Γούλφολκ
- Κιάρα Φεράνι: Δικαίωση μετά την καταιγίδα του Pandorogate – «Ο εφιάλτης τελείωσε»
- Περιστέρι Betsson – Αλιάγκα Πετκίμσπορ 61-82: Γνώρισε την πρώτη του ήττα στους «16»
- Ιράν: Κλείνουν πρεσβείες, δυτικοί πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα – Συναγερμός για άμεση κλιμάκωση
- Μπάσκετ στην «σφαίρα» του ιδεατού

