Τον πυροβόλησαν και τον λήστεψαν έξω από τράπεζα στα Καμίνια
Στόχος ένοπλης ληστείας έγινε στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής 55χρονος, επί της οδού Δωδεκανήσου 26 στα Καμίνια του Πειραιά, έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Δύο άγνωστοι τον πλησίασαν την ώρα που έφτανε στην τράπεζα για να καταθέσει χρήματα, τον πυροβόλησαν στο πόδι, του άρπαξαν την τσάντα που μετέφερε και διέφυγαν.
Στόχος ένοπλης ληστείας έγινε στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής 55χρονος, επί της οδού Δωδεκανήσου 26 στα Καμίνια του Πειραιά, έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Δύο άγνωστοι τον πλησίασαν την ώρα που έφτανε στην τράπεζα για να καταθέσει χρήματα, τον πυροβόλησαν στο πόδι, του άρπαξαν την τσάντα που μετέφερε και διέφυγαν.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σφαίρα βρήκε ξυστά στο πόδι το θύμα, που δε χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Κατά πληροφορίες, ο 55χρονος, υπάλληλος εταιρείας διανομής τσιγάρων, σκόπευε να καταθέσει 100.000 ευρώ. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε πάνω του «μεγάλο ποσό».
Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας


