Σε επέμβαση αντικατάστασης αορτικής βαλβίδας θα υποβληθεί ο Μπερλουσκόνι
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα υποβληθεί σε «επέμβαση για αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας», όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο προσωπικός γιατρός του, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο. Ο ίδιος είπε ότι ο Μπερλουσκόνι «κινδύνευσε να πεθάνει» και ότι εισήχθη στο νοσοκομείο σε «ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση».
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα υποβληθεί σε «επέμβαση για αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας», όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο προσωπικός γιατρός του, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.
Ο Τζανγκρίλο επισήμανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα υποβληθεί σε επέμβαση μέχρι τα μέσα τις επόμενης εβδομάδας κι αναμένεται να αναρρώσει μέσα σε περίπου έναν μήνα.
Η επέμβαση, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, αναμένεται να διαρκέσει περίπου τέσσερις ώρες.
«Ο κύριος κίνδυνος επιπλοκών αφορά την δυνατότητα εμφάνισης πνευμονίας», δήλωσε ο Τζανγκρίλο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ενώ τόνισε, παράλληλα, ότι «ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κινδύνευσε να πεθάνει» καθώς «εισήχθη στο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός – Μπρέσια: Κρίσιμο ματς για τους «ερυθρόλευκους» στο Champions League
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Ικανοποίηση των αιτημάτων των κτηνοτρόφων αλλά τεράστια αγωνία για το μέλλον
- Πώς ο Τζέφρι Έπσταϊν έγινε ο άνθρωπος-κλειδί για τον Λέον Μπλακ
- Συμφωνία ΕΕ-Αυστραλίας α λα Mercosur; – Ανησυχία για νέες παραχωρήσεις στον αγροτικό τομέα
- Η Μπριζίτ Μακρόν στη σύνοδο της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο για την «ευημερία των παιδιών την ψηφιακή εποχή»
- Παράταση της κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

