Σε επέμβαση αντικατάστασης αορτικής βαλβίδας θα υποβληθεί ο Μπερλουσκόνι
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα υποβληθεί σε «επέμβαση για αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας», όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο προσωπικός γιατρός του, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο. Ο ίδιος είπε ότι ο Μπερλουσκόνι «κινδύνευσε να πεθάνει» και ότι εισήχθη στο νοσοκομείο σε «ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση».
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα υποβληθεί σε «επέμβαση για αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας», όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο προσωπικός γιατρός του, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.
Ο Τζανγκρίλο επισήμανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα υποβληθεί σε επέμβαση μέχρι τα μέσα τις επόμενης εβδομάδας κι αναμένεται να αναρρώσει μέσα σε περίπου έναν μήνα.
Η επέμβαση, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, αναμένεται να διαρκέσει περίπου τέσσερις ώρες.
«Ο κύριος κίνδυνος επιπλοκών αφορά την δυνατότητα εμφάνισης πνευμονίας», δήλωσε ο Τζανγκρίλο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ενώ τόνισε, παράλληλα, ότι «ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κινδύνευσε να πεθάνει» καθώς «εισήχθη στο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά παρήγγειλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Boeing για λογαριασμό της ισραηλινής αεροπορίας
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,