Κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Μπάρκα ο Ατρόμητος
Μετά τον Γκεόργκι Λόρια, η ΑΕΚ αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό της και το νεαρό τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Βασίλη Μπάρκα. Την είδηση της επικείμενης μεταγραφής αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.
Μετά τον Γκεόργκι Λόρια, η ΑΕΚ αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό της και το νεαρό τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Βασίλη Μπάρκα.
Την είδηση της επικείμενης μεταγραφής αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.
Ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να χειρίστηκε αποκλειστικά την υπόθεση του 22χρονου διεθνούς πορτιέρε, ωστόσο, προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.
Επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν ο νεαρός θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ της ΑΕΚ ή, θα παραμείνει για ένα χρόνο ακόμη στο Περιστέρι με τη μορφή του δανεισμού.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.