Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα χέρια 32χρονου ελληνικής καταγωγής η διάσημη Playboy Mansion

Στα χέρια 32χρονου ελληνικής καταγωγής η διάσημη Playboy Mansion

Η Playboy Mansion, η έπαυλη όπου γίνονταν τα θρυλικά πάρτι του ιδιοκτήτη και ιδρυτή του ερωτικού περιοδικού Χιου Χέφνερ, πουλήθηκε σε ελληνικής καταγωγής αμερικανό επιχειρηματία, γιο δισεκατομμυριούχου.

Η Playboy Mansion, η έπαυλη όπου γίνονταν τα θρυλικά πάρτι του ιδιοκτήτη και ιδρυτή του ερωτικού περιοδικού Χιου Χέφνερ, πουλήθηκε σε ελληνικής καταγωγής αμερικανό επιχειρηματία, γιο δισεκατομμυριούχου.

Ο Χιου Χέφνερ, ο 90χρονος πωλητής της διάσημης γοτθικού στυλ έπαυλης στο Γουέστγουντ το εύπορο προάστιο του Λος Άντζελες θα συνεχίσει να ζει εκεί μέχρι τον θάνατό του.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως το Playboy Mansion αποτελεί αντικείμενο ενός υποσχετικού πώλησης με αγοραστή τον Ντάρεν Μητρόπουλο» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του Playboy.

«Για λόγους εμπιστευτικότητας του συμβολαίου, δεν μπορούμε να δώσουμε λεπτομέρειες περιλαμβανομένων και των προκαταρκτικών όρων της πώλησης» πρόσθεσε.

Η αξία της έπαυλης εκτιμήθηκε στα 200 εκατομμύρια δολάρια όταν το Playboy την έθεσε προς πώληση.

Ο Ντάρεν Μητρόπουλος, ένας 32χρονος επιχειρηματίας, είναι γιος του δισεκατομμυριούχου Ντιν Μητρόπουλου, η περιουσία του οποίου, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Forbes, εκτιμάται στα 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Με τον αδελφό του Έβαν, είναι ένας από τους διευθυντές του κεφαλαιουχικού-επενδυτικού ταμείου που ίδρυσε ο πατέρας του, του Metropoulos and Co., και ειδικεύεται στην εξαγορά εταιρειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως η εταιρία γλυκισμάτων Twinkie, που εξαγοράστηκε το 2013.

Ο Ντάρεν Μητρόπουλος ήταν γείτονας του Χέφνερ αφού το 2009 είχε αγοράσει παρακείμενη ιδιοκτησία έναντι 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φιλοδοξεί να ενώσει τις δύο κατοικίες για να φτιάξει μια τεράστια ιδιοκτησία μετά τον θάνατο του Χέφνερ.

Η έπαυλη, που οικοδομήθηκε το 1927, αγοράστηκε από τον Χέφνερ έναντι ενός εκατομμυρίου δολαρίων το 1971, διαθέτει πισίνα με σπηλιές και καταρράκτη και συμβολίζει την υπερβολή του Χόλιγουντ. Στη διάρκεια των επικών πάρτι που φιλοξένησε, σταρ αναμειγνύονταν με τα ημίγυμνα κορίτσια του Playboy, τα διάσημα «λαγουδάκια».

Οι φήμες θέλουν τον Έλβις να έχει κοιμηθεί με οκτώ Playmates ταυτόχρονα στην έπαυλη, ενώ ο Τζον Λένον είχε κάψει κατά λάθος με το τσιγάρο του έναν πίνακα του Ματίς.

Η Playboy Enterprise, η μητρική εταιρία του περιοδικού, ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι μελετά ενδεχόμενη πώληση του Playboy έναντι ενός ποσού που μπορεί να αγγίξει τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024