
Γαλλία: Πυρά κυνηγετικής καραμπίνας κατά τουριστικού λεωφορείου
Έξι επιβαίνοντας σε τουριστικό λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από την Τσεχία τραυματίστηκαν όταν το όχημα δέχθηκε πυρά καθώς κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο κοντά στην περιοχή Ντρομέ στη νοτιοανατολική Γαλλία. Οι αρχικές έρευνες δείχνουν ότι τα πυρά προήλθαν από κυνηγετική καραμπίνα. Στο λεωφορείο επέβαιναν 75 άτομα, περιλαμβανομένων παιδιών που πραγματοποιούν σχολική εκδρομή.
Έξι επιβαίνοντας σε τουριστικό λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από την Τσεχία τραυματίστηκαν όταν το όχημα δέχθηκε πυρά καθώς κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο στη νοτιοανατολική Γαλλία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εισαγγελίας.
Οι αρχές δεν έδωσαν περισσότερα στοιχεία για τα πιθανά κίνητρα πίσω από τους πυροβολισμούς σε αυτοκινητόδρομο κοντά στην περιοχή Ντρομέ στα νοτιοανατολικά της χώρας.
Οι αρχικές έρευνες δείχνουν ότι τα πυρά προήλθαν από κυνηγετική καραμπίνα.
Ο εισαγγελέας Άλεξ Περίν δήλωσε ότι οι ταξιδιώτες τραυματίστηκαν από θραύσματα γυαλιού, ενώ στο λεωφορείο επέβαιναν 75 τουρίστες, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών που πραγματοποιούν σχολική εκδρομή.
«Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ το έκτο άτομο είναι πιο σοβαρά» ανέφερε ο Άλεξ Περίν στην τηλεόραση BFM TV.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Πώς διαμορφώνονται οι τιμές
- Μην τα παρατάς: Επτά τρόποι για να «νικήσεις» την αναβλητικότητα
- Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI
