Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τον θαυμασμό του για τον Αλέξη Τσίπρα εκφράζει ο Γ.Ντάισελμπλουμ

Τον θαυμασμό του για τον Αλέξη Τσίπρα εκφράζει ο Γ.Ντάισελμπλουμ

Την εκτίμησή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για τον Ιταλό πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντσι εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γ.Ντάισελμπλουμ. «Τρέφω μεγάλο θαυμασμό γι΄αυτόν και για τον Ιταλό Ματέο Ρέντσι. Προωθούν διαπραγματεύσεις και κατορθώνουν να παραμείνουν στην εξουσία», ανέφερε. «Είμαι σοσιαλδημοκράτης και θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι το πιο εύγλωττο παράδειγμα», πρόσθεσε..

Την εκτίμησή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για τον Ιταλό πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντσι εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σε συνέντευξη στην εφημερίδα Le Figaro.

«Τρέφω μεγάλο θαυμασμό γι΄αυτόν (τον Αλέξη Τσίπρα) και για τον Ιταλό Ματέο Ρέντσι. Προωθούν διαπραγματεύσεις και κατορθώνουν να παραμείνουν στην εξουσία», ανέφερε ο Ντάισλεμπλουμ στη συνέντευξή του.

«Είμαι σοσιαλδημοκράτης και θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι το πιο εύγλωττο παράδειγμα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση Τσίπρα επανεξελέγη τον περασμένο Σεπτέμβριο έχοντας ήδη συμφωνήσει στη νέα διάσωση ύψους 89 δισεκατομμυρίων ευρώ, που συνοδεύεται από σκληρούς όρους.

Σημειώεται ότι ο Ντάισελμπλουμ, αναφερόμενος στην Ελλάδα είχε δηλώσει χθες, στο European Business Summit ότι «έχουμε γυρίσει σελίδα» στην Ελλάδα, καλώντας την Αθήνα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Ανέφερε ότι έχει βελτιωθεί η εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι «η σταθεροποίηση είναι το «κλειδί» για την Αθήνα, χρειάζεται εμπιστοσύνη για να επιστρέψουν οι επενδυτές και έχουν (σ.σ. η ελληνική κυβέρνηση) κάνει μεγάλα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση».

«Πλέον είμαστε έτοιμοι να ασχοληθούμε σοβαρά με το ζήτημα του ελληνικού χρέους», τόνισε. Αναφορικά με το νέο ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, σημείωσε ότι «η Ελλάδα δεν χρειάζεται να πουλήσει τα πάντα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024