Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, μετά την απόλυση του από τη Βαλένθια, επιστρέφει στην Πορτογαλία, καθώς είναι ο νέος προπονητής της Πόρτο. Ο Σάντο παίρνει τη θέση του Ζοσέ Πεσέιρο, που απολύθηκε 4 μήνες και 10 ημέρες μετά την άφιξή του στον πάγκο των «δράκων». Ο άλλοτε συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα τόσο στην Πόρτο, όσο και στον Παναθηναϊκό, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί πέντε εκατ. ευρώ.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.