Audi On Tour: Ένα ταξίδι γνωριμίας με τα μοντέλα της Audi και το νέο Q2 σε 13 ελληνικές πόλεις
Η Kosmocar - Audi διοργανώνει ένα μοναδικό road show από τις 31 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου 2016 με την ονομασία «Audi ON TOUR», όπου για περίπου έναν μήνα, τα R8, TTS, RS Q3, RS3, Q7, A7, Q3, S1 αλλά και το νέο Q2 θα ταξιδέψουν σε 13 πόλεις της Ελλάδας με σκοπό οι φίλοι της φίρμας και όχι μόνο, να τα γνωρίσουν από κοντά συμμετέχοντας σε ένα πολυθεματικό event στις πόλεις τους.
Η Kosmocar – Audi διοργανώνει ένα μοναδικό road show από τις 31 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου 2016 με την ονομασία «Audi ON TOUR», όπου για περίπου έναν μήνα, τα R8, TTS, RS Q3, RS3, Q7, A7, Q3, S1 αλλά και το νέο Q2 θα ταξιδέψουν σε 13 πόλεις της Ελλάδας με σκοπό οι φίλοι της φίρμας και όχι μόνο, να τα γνωρίσουν από κοντά συμμετέχοντας σε ένα πολυθεματικό event στις πόλεις τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση αποτελεί την πρώτη εμφάνιση του Q2 στην εγχώρια αγορά καθώς το νέο SUV της Audi έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για την εκδήλωση αυτή.
Κατά τη διάρκεια του Audi ON TOUR θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και δώρα, ενώ οι τυχεροί που θα συμμετέχουν σε δύο μεγάλους διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν, θα έχουν την δυνατότητα να «ζήσουν» με ένα Audi Q2 για τέσσερις μήνες, ενώ ένας υπερτυχερός θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να ζήσει μία αξέχαστη εμπειρία, οδηγώντας διάφορα Super Sport μοντέλα της Audi στην υπερσύγχρονη ιδιόκτητη πίστα της στο Neuburg.
Επιπλέον, αποκλειστικά και κατόπιν ραντεβού, 20 τυχεροί και κάτοχοι αυτοκινήτων Audi θα έχουν τη δυνατότητα ενός exclusive test drive με το supercar Audi R8.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του road show έχει ως εξής:
- Φ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ) 31/5
- ΑΠ. ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) 1/6
- ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ) 2/6
- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – 1η ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ 3/6
- KARENTA Α.Ε. (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 4/6
- Ε.Τ.Ε.Α. Α.Ε. (ΘΕΣ/ΚΗ) 5/6
- ΠΟΡΕΙΑ Α.Ε. (ΣΕΡΡΕΣ) 6/6
- ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ) 7/6
- Γ. ΚΑΨΙΩΧΑΣ Α.Ε.Β.Ε. (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ) στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων 8/6
- Γ. ΚΑΨΙΩΧΑΣ Α.Ε.Β.Ε. (ΑΓΡΙΝΙΟ) 9/6
- KARENTA Α.Ε. (ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 10/6
- Ι. ΓΡΑΤΣΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. (ΑΘΗΝΑ) 11/6
- Ι. ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ Α.Ε. (ΑΘΗΝΑ) 12/6
- ΑΦΟΙ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε. (ΤΡΙΠΟΛΗ) 13/6
- ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟY & ΣΙΑ Ο.Ε. (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) 4/6
- ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ Α.Ε. (ΠΑΤΡΑ) 15/6
- ΚΑΡΕΝΤΑ Α.Ε. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 23 – 25/6
auto.in.gr
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Πάνω από 400 ουκρανικά drones εξαπολύθηκαν εναντίον της Μόσχας κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Πώς η ζέστη επηρεάζει τη γάτα σας και οι τρόποι για να την προστατεύσετε
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]
- Δημοσθένης: Παράφορο πάθος και γνήσια τραγικότητα (Μέρος Α’)
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- ΥΠΕΞ για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής: Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει ύψιστη προτεραιότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)












![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442