Ο Κομίνης στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ο Κύζας στο Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
Ο Γιώργος Κομίνης θα διευθύνει το ντέρμπι κορυφής που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ (20:00) ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Παράλληλα, στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Πανιώνιος, που θα γίνει νωρίτερα (18:15) την ίδια ημέρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα «σφυρίξει» ο Γιώργος Κύζας.
Ο Γιώργος Κομίνης θα διευθύνει το ντέρμπι κορυφής που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ (20:00) ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Βοηθοί του διαιτητή από τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας θα είναι οι Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Σίπκας (Πέλλας), ενώ 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο Παπαπέτρου (Αθηνών).
Παράλληλα, στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Πανιώνιος, που θα γίνει νωρίτερα (18:15) την ίδια ημέρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα «σφυρίξει» ο Γιώργος Κύζας (Δράμας), με βοηθούς τους Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου), Βλάσση (Λασιθίου) και 4ο διαιτητή τον Βάτσιο (Δυτ. Αττικής).
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά