Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξαναδώσε λάμψη στα κοσμήματά σου

Ξαναδώσε λάμψη στα κοσμήματά σου

...

Όταν τα αγαπημένα σου κοσμήματα χάνουν τη λάμψη τους, αντί να αγοράζεις ακριβά προϊόντα καθαρισμού ή να τα δίνεις για επαγγελματικό καθαρισμού, μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το εύκολο DIY καθαριστικό κοσμημάτων. Χρησιμοποιώντας συστατικά που ήδη βρίσκονται στο ντουλάπι σου, αυτό το μίγμα κοστίζει ελάχιστα και δεν περιέχει βλαβερές χημικές ουσίες αλλά την σοφία της επιστήμης. Ετοιμάσου για εκθαμβωτική λάμψη σε λίγα μόνο λεπτά.

Τι θα χρειαστείς:

  • 1 μικρό μπολ
  • 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού απορρυπαντικό πιάτων
  • 1 φλιτζάνι ζεστό νερό
  • αλουμινόχαρτο
  • χαρτοπετσέτα
  • παλιά οδοντόβουρτσα

Οδηγίες:
1. Συγκέντρωσε ό, τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις τον καθαριστή κοσμημάτων. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε απορρυπαντικό πιάτων στο σκεύασμα για επιπλέον δύναμη ενάντια στα λίπη. Το αλάτι, η σόδα και το αλουμινόχαρτο δημιουργούν μια χημική αντίδραση που ονομάζεται μεταφορά ιόντων, η οποία καθαρίζει φυσικά τα μέταλλα.
2. Τοποθέτησε στο μπολ ένα τετράγωνο κομμάτι αλουμινόχαρτο και στη συνέχισε με το αλάτι, τη σόδα και το απορρυπαντικό πιάτων. Πρόσθεσε ζεστό νερό και καθώς το υγρό αφρίζει βάλε μέσα τα κοσμήματα και άφησέ τα μέσα για 10 λεπτά.
3. Αφαίρεσε τα κοσμήματα και να χρησιμοποίησε την οδοντόβουρτσα και τρίψε τα απαλά γύρω από οποιεσδήποτε πτυχές, σκαλίσματα, ή πολύτιμες πέτρες. Δοκιμάσαμε αυτό το καθαριστικό σε χρυσό, ασήμι, επάργυρο, διαμάντια και πετράδια με αστραφτερά αποτελέσματα. Ξέπλυνέ τα μετά τον καθαρισμό και στέγνωσέ τα.
4. Θα λατρέψεις αυτόν τον τρόπο καθαρισμού καθώς θα κάνει τα κοσμήματά σου να λάμπουν και είναι τόσο ασφαλής για να τον κάνεις ξανά και ξανά.

Πηγή: POPSUGAR

gamos.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024